Paljonko yksi kannabis kasvi tuottaa?

Paljonko yksi kannabis kasvi tuottaa?

Kannabiksen tuotantomäärä herättää usein kysymyksiä, ja vastaus riippuu monista tekijöistä, kuten kasvin hoidosta ja ympäristöstä. Tässä artikkelissa käydään läpi tärkeitä seikkoja, jotka vaikuttavat kannabiskasvin tuottoon ja kannabiksen käyttöön, jotta voitte ymmärtää, kuinka paljon yksittäinen kasvi voi tuottaa. Yleensä katukaupassa kannabiksen grammahinta liikkuu arvoissa 5–30 euroa. Yhden gramman määrä voi riittää kolmesta viiteen käyttökertaan.

Paljonko yhdestä kannabis kasvista?

Kannabiksen laadusta ja kasvatusolosuhteista riippuen yksi kasvi voi tuottaa vaihtelevan määrän satoa. Usein kuulee sanottavan, että jos esimerkiksi tarjolla on yksi gramma kannabista hintaan 20 euroa, voisivat neljän henkilön porukassa kaikki osallistua kustannuksiin yhtä suurella osuudella.

Paljonko maksaa gramma kannabista?

Kadulla kannabiksen hinta vaihtelee tuotteen laadusta riippuen. Keskimäärin grammaa myydään 5–30 euron hintahaarukassa, mikä on tyypillisesti sopiva määrä muutamalle käyttökerralle. Tutustu THC:n ja sen vaikutuksiin ymmärtääksesi paremmin kannabiksen vaikutuksia. Tästä johdettuna voimme päätellä, että pieneen tarpeeseen riittää pieni määrä, mutta isompien kokoontumisten ajatellen saatetaan tarvita useampi gramma.

Saako kasvattaa kannabista?

On tärkeää huomata, että Cannabis sativa eli hamppu on laillista kasvattaa Suomessa, kunhan siitä ei jalosteta päihdetarkoitukseen käytettävää huumausainetta. Itse kasvi ja sen kasvattaminen ovat siis sallittuja, mutta sen käyttö päihtymistarkoituksiin on kielletty ja asiakkaan omalla vastuulla. Lue lisää linaloli-terpeenistä ja sen ominaisuuksista ja muista kannabiskasvin yhdisteistä.

Paljonko kannabis tarvitsee valoa?

Kannabiskasvi vaatii valoa säilyttääkseen terveen kasvuvauhdin. Optimaalinen valaistus kasvun aikana on 16-24 tuntia vuorokaudessa, jolloin on mahdollista pitää valot päällä taukoamatta tai antaa kasveille lyhyitä pimeitä jaksoja. Lisätietoa CBG-öljystä ja sen terveyshyödyistä voit lukea sivuiltamme.

Yhteenvetona voi todeta, että yksittäisen kannabiskasvin tuotto riippuu huomattavan paljon kasvatusmenetelmistä, olosuhteista ja kasvatusvälineistä. Kannabiksen kasvatus on laillista tietyin rajoituksin, ja sen hinta vaihtelee laadun ja saatavuuden mukaan. Kannabiskasvien hoitoon kuuluu oleellisesti valon tarve, joka tulee huomioida kasvatusta suunnitellessa.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.