MIKÄ ON ISO 22000:2018?

ISO 22000:2018 on kansainvälinen standardi, joka auttaa organisaatiota toteuttamaan elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän. Tämä sertifikaatti tarkoittaa, että riippumaton elintarviketurvallisuusviranomainen on tarkastanut ja hyväksynyt yrityksen. Tämä varmistaa myös, että sen tuotteet ovat turvallisia ja säänneltyjä.

Katso ISO-sertifikaattimme

Icons/UI/forth

LAADUN TAKAAMINEN

Elintarviketurvallisuuden hallinta

Kaikilla kulutukseen suunniteltuja tuotteita tarjoavilla yrityksillä on vastuu tuotteidensa turvallisuudesta ja asiakkaidensa hyvinvoinnista. ISO 220000:2018 on riippumaton elintarviketurvallisuusstandardi, joka auttaa Nordic Oilin kaltaisia yrityksiä tunnistamaan ja hallitsemaan elintarviketurvallisuuteen liittyviä vaaroja. Se on kansainvälinen standardi, joka varmistaa, että organisaatiot pystyvät tunnistamaan ja torjumaan riskejä ja siten parantamaan elintarviketurvallisuuteen liittyvää suorituskykyä.

Laatumme

 • Kuvaksen laatustandardit.

  Laatustandardit

  Vain yritykset, joilla on korkeimmat elintarviketurvallisuusstandardit, voivat saada ISO 22000 -sertifikaatin.

 • kuvake Terveys ja turvallisuus

  Terveys & Turvallisuus

  Ruokariskien minimoiminen parantaa asiakkaiden ja yrityksen tuotteiden kanssa kosketuksiin joutuvien työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta.

 • Kuvakkeen suurennuslasi.

  Läpinäkyvyys

  ISO 22000 mahdollistaa paremman läpinäkyvyyden yritysten sisällä ja parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä.

 • kuvakkeen tyytyväisyys

  Asiakastyytyväisyys

  Elintarviketurvallisuusjärjestelmällä varustetuilla yrityksillä on paremmat valmiudet toimittaa luotettavasti asiakkaiden odotuksia vastaavia tuotteita.

 • Maailmanlaajuinen tunnustus

  ISO 22000 on kansainvälisesti tunnustettu standardi, ja se voi parantaa yrityksen mainetta asiakkaiden, toimittajien ja sääntelyryhmien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

CBD ASIANTUNTIJAT

Laatuasiantuntijamme

 • Asiantuntija Rick

  Rick Noteboom

  NORDIC OIL LAATUJOHTAJA

  Nordic Oil laatuosaston johtajalla Rickillä on yli 10 vuoden kokemus laadunhallinnasta ja korkean teknologian elintarviketuotannon kehittämisestä. Yhdessä muun laatutiimin kanssa Rick varmistaa, että kaikki Nordic Oil -tuotteet ovat huippulaadukkaita.

 • Asiantuntija Sanne

  Sanne Kraak

  NORDIC OIL LAATUJOHTAJA

  Elintarvikkeiden ja terveyden asiantuntija, jolla on kokemusta ruokateollisuudesta ja ravitsemuksesta, Sanne työskentelee Nordic Oilin laadunvalvojana, mikä tarkoittaa, että hän valvoo kaikkien tuotteidemme tuotantoa kapseleista ihonhoitoon.