Probioottien vaikutus Helicobacter pylori -tartuntaan

Probioottien vaikutus Helicobacter pylori -tartuntaan

Tämä artikkeli pyrkii antamaan sinulle yksityiskohtaisen katsauksen probioottien roolista Helicobacter Pylorin hoidossa. Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, joilla on terveysetuja, kun niitä nautitaan oikeassa määrin. Katsotaanpa, mitkä probiootit saattavat auttaa Helicobacter Pyloria vastaan.

Mitkä probiootit auttavat Helicobacter Pyloriin?

Yhdistelmävalmisteet, jotka sisältävät Lactobacillus reuteri Antipyloria ja Lactobacillus reuteria, voivat tukea Helicobacter Pylorin hoidossa. Näiden probioottikantojen on todettu estävän Helicobacter Pylorin kasvua ja ne voivat siten tarjota luonnollista tukea tämän mahainfektion torjunnassa.

Mikä tappaa Helicobacteria?

Helicobacter Pylorin hoitoon sisältyy tyypillisesti neljä lääkettä. Nämä ovat happosalpaaja sekä Bismut, Tetrasykliini ja Metronidatsoli. Niitä otetaan yleensä vähintään 10 päivän ajan. Jokaisella lääkkeellä on oma erityinen tehtävänsä. Antibiootit ja Bismut pyrkivät tappamaan bakteerit suoraan.

Minkä luonnollisen lääkeaineen avulla voidaan torjua Helicobacter pyloria?

Luonnolliset aineet, kuten inkivääri, voivat auttaa torjumaan Helicobacter Pyloria. Inkivääri estää näiden bakteerien kasvua ja sillä on tulehdusta estäviä ominaisuuksia mahalaukun limakalvon tulehduksissa. Sillä on jopa mahdollisuus auttaa mahasyövän ehkäisyssä. Jos et halua käyttää tuoretta inkivääriä, voit valita jauheen tai kapselit.

Voiko gastritiittia hoitaa probiooteilla?

Bakteeriperäisessä gastritiitissa probiootit voivat olla hyödyllisiä. Uskotaan, että ne voivat parantaa mahalaukun limakalvon suojatoimintoa. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että ne voivat vähentää antibioottihoidon sivuvaikutuksia, joita usein käytetään gastritiitin hoidossa.

Miten Helicobacteria voidaan hoitaa ilman antibiootteja?

On mahdollista, että mahabakteeri Helicobacter Pyloria voitaisiin hoitaa kasviöljyyn perustuvalla aineella, jota pidetään mahdollisena vaihtoehtona perinteiselle antibioottihoidolle.

Johtopäätös

Probioottien rooli Helicobacter Pylorin hoidossa on jännittävä tutkimusalue. Vaikka päähoito koostuu lääkehoitoyhdistelmistä, on myös luonnollisia lähestymistapoja tämän infektion hoidossa ja ehkäisyssä, mukaan lukien probioottien ja luonnollisten aineiden, kuten inkiväärin, käyttö.

Takaisin blogiin

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin sisältämät tiedot on koottu hyvässä uskossa, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Se ei korvaa ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Kysy aina lääkäriltäsi tai muulta pätevältä terveydenhuollon tarjoajalta, jos sinulla on lääketieteellistä tilaasi koskevia kysymyksiä.