Mango ja kannabis? Täydellinen yhdistelmä

Mango ja kannabis? Täydellinen yhdistelmä

Tiesitkö, että mangot voivat lisätä kannabiksen vaikutuksia?

Marihuana ja mangot ovat täydellinen yhdistelmä. Ajattele sitä kun löytää täydellisen ruoan pariksi lasillisen hienoa viiniä. Täydellinen yhdistelmä auttaa puhdistamaan kitalaen ja kokemaan viinin täydet maut. Mangossa on potentiaalia paitsi maksimoida CBD:n vaikutukset, myös laajentaa niitä. Sama koskee THC:tä, CBD:n psykoaktiivista serkkua. Joten kyllä, marihuanan polttajat voivat nauttia voimakkaammasta päihtymisestä, jos he syövät mangoja ennen polttamista. Sen lisäksi, että mangot pidentävät CBD:n ja THC n vaikutuksia, mangot ovat maukkaita! Kypsän mangon nauttiminen 40 minuuttia *ennen* hamppuöljyn käyttöä voi parantaa kulutuksesta koettuja tuloksia. On hieno ajatus, jos olet kiinnostunut parantamaan kokemusta kannabiksesta.

Miksi mangot ja marihuana ovat niin täydellinen pari?

Marihuanan ja mangon välinen yhteys sisältää mangoissa olevan orgaanisen yhdisteen (tai terpeenin), jota kutsutaan myrseeniksi. Myrseeni on yleisin kannabiksen tuottama terpeeni. Myrseeniterpeenit ovat syynä siihen, että mangoilla on tuo upea, erottuva vahva tuoksu. Terpeenit ovat myös syy siihen, että marihuanalla on oma erottuva skunk-tuoksu, jonka jotkut pitävät upeana ja toisten mielestä se saattaa olla vastenmielinen.

Terpeenejä löytyy samoista kannabiksen kasvien rauhasista kuin THC ja CBD. Se, että samoja komponentteja löytyy myös mangoista, auttaa kehoa käsittelemään THC:ta. Tämä lisää THC:n tai CBD:n tehoa ja mahdollistaa nopeammat ja pidemmät vaikutukset. Jotkut Indica-marihuanakannot sisältävät yli 0,5 prosenttia myrseeniä, joka voi aiheuttaa rauhoittumista.

Yllättävä tiede mangon ja kannabiksen vuorovaikutuksen takana

Myrseeniterpeenit mangoissa lisäävät myrseeniterpenteenejä, joita luonnostaan ​​löytyy kannabiksesta. Mangossa on potentiaalia vahvistaa heikompia kantoja ja täydentää vahvempien kantojen määrää. Mangon syömisen jälkeen hedelmien terpeenit pääsevät verenkiertoon. Kun henkilö kuluttaa hamppuöljyä, kulutettu CBD on vuorovaikutuksessa näiden terpeenien kanssa siten, että se lisää vaikutusten tasoa. Sama fakta pitää paikkansa, kun tupakoidaan marihuanaa, joka sisältää THC:tä.

Yksityiskohtaista tieteellistä selitystä ei ole vielä syntynyt, joten tarkan vuorovaikutuksen yksityiskohdista on mahdotonta keskustella toistaiseksi. Tutkimusten perusteella, mitä voimme kertoa on, että THC:n terpeenit näyttävät kiinnittyvän jo veressäsi oleviin myrseeniterpeeneihin lisäämällä niiden kestoa ja vaikutusta aivoihin. Vaikka suuri osa tästä on edelleen todentamatonta, käyttäjät vakuuttavat, että mangojen syömisen jälkeen he saavat ylimääräisen potkun kannabiksestaan.

Mangon syöminen ja marihuanan kulutus tekevät siitä entistä tehokkaampaa, mutta se voi myös aiheuttaa sinulle tuntemuksen, että CBD:n vaikutukset laukeavat tavallista nopeammin. Kun kulutat hamppuöljyä, voi olla vaikeaa tietää, oletko ottanut liian vähän, juuri tarpeeksi vai liian paljon. Tämä johtuu pitkälti monimutkaisista annosteluohjeista.

On myös tärkeää ottaa huomioon se tosiseikka, että kun käytät kannabista suullisesti, on vaikea ymmärtää aika, jonka kehosi kuluttaa CBD:n käsittelyyn. Mangossa olevat luonnolliset yhdisteet auttavat CBD:tä kulkemaan veri-aivo esteen läpi nopeammin ja siksi se voi saavuttaa aivot puolet nopeammin, kuin normaalisti. Se mahdollistaa myös kehon käsittelemään CBD:tä nopeammin ja tehokkaammin.

Kuinka se toimii?

Monet ihmiset, jotka haluavat nauttia marihuanan viihdekäytöstä, pitävät tätä yleensä houkuttelevana, koska se todella antaa sinulle kaiken irti yrtistäsi maksimoimalla THC:n määrää ja ylläpitämällä sitä pidempään.

Vaikka tarvitaan lisää tutkimusta ymmärtääksemme miten ja miksi näin tapahtuu, monet käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että tämä herkullinen hedelmä voi parantaa CBD:n vaikutuksia.

Steep Hill Labs on marihuanan testausyritys, joka sijaitsee Berkeleyssä, Kaliforniassa. He suosittelevat syömään tuoretta, kypsää mangoa 45 minuuttia ennen CBD:n tai THC:n nauttimista saadaksesi maksimaalisen vaikutuksen.

On tärkeää huomata, että ”mango-tehoste” ei aina toimi kaikille. Mangot eroavat myrseenipitoisuudestaan, ja se todella riippuu siitä, kuinka paljon myrseenejä mango sisältää. Voit joutua kokeilemaan sitä muutamalla eri mangolla, ennen kuin huomaat, että jotain tapahtuu.

Mene siis kauppaan, nappaa sopivin mango minkä löydät ja anna CBD-öljyllesi – tai THC:llesi uusi ulottuvuus.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.