Kuinka dekarboksyloida kannabista

Kuinka dekarboksyloida kannabista

Kannabiksen dekarboksylointi antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa kuivattujen silmujen THCA:ta ja muokata sitä THC:ksi.

Lämmitetty kannabis tekee ihmeitä saavuttaessaan halutun psykoaktiivisen vaikutuksen THC:lla. Joten jos olet ajatellut valmistaa suosikki kannabisreseptisi, sinun pitäisi ensin dekarboksyloida kannabis. Dekarboksyloitu kannabis voi parantaa kannabiksen sisältämiä, herkullisia reseptejä. Joten miten se tehdään? Tämä artikkeli kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä dekarboksylaatioprosessista, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen kannabiksestasi.

Mitä on dekarboksylointi?

Dekarboksylaatio voidaan yksinkertaisesti kuvata rikkakasvien aktivointiprosessina. Kyse on enemmänkin kemiallisesta prosessista, johon sisältyy kannabiksen hajottaminen pienemmiksi yhdisteiksi piilevien sedatiivisten vaikutusten vapauttamiseksi. Tetrahydrokannabinoli (THC) on kannabiksesta löytyvä yhdiste, joka aiheuttaa päihtymyksen tunnetta.

Valitettavasti tuoreet kannabis-silmut eivät pysty tuottamaan tätä yhdistettä, joten sinun on lämmitettävä sitä hajottaaksesi komponentit ja tuomalla esiin sen lääkinnälliset muodot ja muut edut. Jotkut ihmiset pitävät kukkansa kuivattuna, mutta kuivaaminen ei vielä riitä hajottamaan näitä yhdisteitä aiheuttamaan toivottuja psykoaktiivisia vaikutuksia. Dekarboksylaatio on ainoa prosessi, joka muuttaa vielä enemmän THCA:ta psykoaktiiviseksi aineeksi tai aiheuttaa sedaation. Tietysti, jos et halua rauhoittua, voit syödä kannabiksen tuoreena tai kuivata sen sijaan.

Milloin dekarboksyloida kannabis?

Kukan dekarboksdylointiin ei ole tarkkaa aikaa. Jos sinusta tuntuu, että haluat päihtyä ja nauttia kukastasi paremmin, aika on otollisin. Mutta sitten voit ajatella tai paras dekarboksylaatioaika kuin ennen kuin teet infusoituneita öljyjä juomina tai ruokia. Voit tehdä tämän myös ennen tiivisteiden lisäämistä juomiin ja muihin syötäviin. Joten jos kokeilet herkullisten rikkakasvien reseptejä, tiedä, että on aika tehdä jokin dekarboksylointiprosessi.

Voinko dekarboksyloida CBD:tä?

Tuore kannabis ei sisällä tarpeeksi CBD:tä, ja siitä on saatavilla vain sen happomuoto, joka on vähemmän hyötykäytettävissä. Jos haluat CBDa:n hyötyjä, sinun tulee lämmittää kannabista paistamalla, tupakoimalla, höyrystämällä tai vapettamalla. Täysi dekarboksylointiprosessi, joka vapauttaa täyden CBD:n, kestää muutaman tunnin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pidä vain kuljettaa sitä lämmön läpi. Jotkut ihmiset laittavat tippoja kuumaan kuppiin kahvia, ja siinä kaikki. Toiset eivät halua päihtyä ja pitävät CBD:stä tällä tavalla. Kuitenkin niille, jotka haluavat päihtymisvaikutuksen, tämä lämmitystapa ei ole tarpeeksi pitkä tuottamaan laatua, etkä saa toivottuja tuloksia.

Kuinka dekarboksyloida kukkaa?

Edellä esitetyistä väitteistä dekarboksylaatio on ainoa tapa, jolla voit saavuttaa korkealaatuisia syötäviä tuotteita ja saada halutun psykoaktiivisen tunteen. Joten miten teet sen? Tässä sinulle step-by-step opas.

Kuumenna uuni 115 °C:seen (240°F.). Valmistele kukka prosessia varten hajottamalla se pieniksi paloiksi ja jauha kannabista hellästi. Älä jauha sitä liikaa, koska liian hienoksi jauhettua kukkaa ei tarvita.

Seuraava vaihe on asettaa paistolevyn päälle alumiinifolio tai leivinpaperi ja asettaa revitty tai jauhettu kannabis pellille. Seuraavaksi paistat kannabista yllä mainitussa lämpötilassa noin 20-30 minuutin ajan. Tuloksena oleva tuote on keskiruskea ja erittäin kuiva.

Jos et saavuta haluttua väriä, voit laittaa sen takaisin 5 minuutiksi, mutta varo, ettet anna sen kuivua. Poista se uunista ja anna sen jäähtyä muutama minuutti. Laita se blenderiisi ja jauha pulssitoiminnolla huolellisesti.

Riippuen siitä, kuinka nautit kannabiksestasi, voit jauhaa sen hienoksi, karkeasti tai jättää jauhamatta. Kannabis on valmis, ja voit käyttää sitä erilaisten reseptien valmistamiseen.

Ohjeet kannabisöljyn dekarboksylointiin

Kannabisöljyn dekarboksyloimiseksi voit käyttää kuumaa vesihaudetta tai öljyä korkealaatuisen tuotteen aikaansaamiseksi. Alla yksinkertainen prosessi, joka opastaa sinua tässä.

Kuumenna iso ruokaöljyhaude kiehuvaksi ja aseta pieni lämmönkestävä astia kannabisöljyä sisään. Kuumenna keittoöljy hitaasti 115 ° C (240 ° F.) asteessa. Voit käyttää lämpömittaria lämpötilan tarkistamiseen. Kun kannabisöljysi jatkaa kuumenemista, voit hämmentää sitä, jotta hajota muodostuneet kuplat. Kun huomaat, että kuplanmuodostus hidastuu, kannabisöljysi on valmis poistettavaksi lämmöltä. Voit myös jättää sen kuumenemaan, kunnes kuplia ei enää muodostu. Tämä auttaa sinua saavuttamaan voimakkaamman sedatiivisen vaikutuksen.

Kuten huomaat, kannabiksen dekarboksyloinitiin on monia prosesseja. Voit valita haluamasi tavan sen mukaan, mikä on helpoin. On myös tärkeää kokeilla erilaisia prosesseja, kunnes löydät sellaisen, joka toimii sinulle hyvin.

Dekarboksyloidun kannabiksen reseptejä

Luettelo resepteistä, joita voit tehdä kannabiksellasi tai CBD-öljylläsi, on loputon. Sinun ei tarvitse käyttää kukkaasi tällä tavalla, jos olet tarpeeksi luova ja keksit vaihtoehtoisen, herkullisen ja helpomman kulutustavan. Katso näitä reseptejä ja löydä sinulle parhaiten sopiva resepti.

  • Kannabisvoi
  • Proteiinijuomat ja smoothiet
  • Kaakao-kief
  • Kannabismaito
  • Kannabiksella infusoitu tee
  • Kannabis mantelimaito
  • Kannabisjauho

Riippumatta menetelmästä, jonka valitset dekarboksylointiin, kaikki ovat täydellisiä, eikä mikään menetelmä ole vaikea. Tärkein asia prosessiin on lämpö. Uunin käyttö on edelleen tavanomaisin ja yleisin tapa, mutta voit tietysti kokeilla erilaisia menetelmiä, kuten lämminvesihaude.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.