Saako ajaa jos on polttanut kannabista?

Saako ajaa jos on polttanut kannabista?

Kysymys siitä, saako liikenteen seassa kulkea, jos on polttanut kannabista, kiinnostaa monia. Tarkastelemme aihetta eri näkökulmista ja tuomme esiin tärkeitä tietoja.

Milloin voi ajaa autoa Jos on polttanut kannabista?

THC:tä (tetrahydrokannabinoli) sisältävät kannabistuotteet voivat heikentää ajokykyä ja ovat laittomia liikenteessä. Sitä vastoin korkealaatuiset CBD-tuotteet eivät vaikuta haitallisesti ajokykyyn tai motorisiin taitoihin. Suomessa on laillista ja turvallista ajaa autoa CBD:n käytön jälkeen, koska se ei tuota päihtymystä.

Voiko pilvessä ajaa autoa?

Kannabiksen käytön jälkeen ajokyvyn heikkeneminen voi johtaa huumerattijuopumukseen, joka on Suomen laissa kielletty. Pilvessä ajaminen voi siis johtaa vakaviin seuraamuksiin, kuten ajokiellon saamiseen. CBD-kapseleiden käyttäjät voivat kuitenkin olla huoletta, sillä ne eivät sisällä päihtymystä aiheuttavaa THC:tä.

Paljonko maksaa gramma kannabista?

Tässä yhteydessä on tärkeää huomauttaa, että Nordic Oil

 

ei ota kantaa kannabiksen katukauppaan. Panostamme laillisiin ja turvallisiin CBD-öljyjen annostelutietoihin, jotka eivät ole päihteitä eivätkä vaikuta liikenneturvallisuuteen.

Saako Suomessa kannabista lääkkeeksi?

Kyllä, Suomessa on sallittua käyttää kannabista lääkkeenä, kun se on lääkärin määräämää ja saatuaan Fimean poikkeusluvan. Tällöin käytetään tarkoin valvottuja valmisteita tietyissä sairaustiloissa. Suosittelemme tutustumaan CBG-öljyyn vaihtoehtona CBD-tuotteille terveysvaikutusten näkökulmasta.

Kannabiksen ja sen vaikutusten ymmärtäminen on tärkeää, erityisesti kun puhutaan ajoturvallisuudesta. On selvää, että THC-pitoiset tuotteet ja niiden nauttiminen yhdistettynä ajamiseen eivät kuulu yhteen. Toisaalta, Nordic Oilin laadukkaiden CBD-tuotteiden käyttö ei haittaa ajotaitoa, eikä siten ole ristiriidassa turvallisen liikenteen kanssa.

Tutustu lisää CBD:stä ja sen hyödyistä sivustollamme www.nordicoil.fi.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.