Onko Virossa kannabis laillista?

Onko Virossa kannabis laillista?

Ymmärrämme mielenkiintosi Viron kannabislainsäädäntöä kohtaan. Vastaamme kysymykseesi tiiviisti kertoen, millainen tilanne Virossa on.

Onko kannabis laillistettu Virossa?

THC-, eli tetrahydrokannabinolin, suhteen Virossa vallitsee nollatoleranssi. THC on luokiteltu huumausaineeksi, ja sen hallussapito, käyttö sekä myynti ovat laillista ainoastaan lääkinnällisiin tarkoituksiin. Tästä syystä esimerkiksi Epidyolex, joka on CBD-pohjainen lääkevalmiste, ei sisällä lainkaan THC:tä. (Lainsäädäntö)

Saako kevyt kannabista tuoda Suomeen?

Tuontiin liittyen Suomen laki on selkeä: THC:n suhteen noudatetaan nollatoleranssia ja THC-pitoisten tuotteiden tuonti maahan on kielletty. Kuten jo mainittu, Suomessa myytävän CBD-tuotteen on oltava täysin THC-vapaa.

Onko Kevytkannabis laillista Suomessa?

Käyttäjien kokemuksia tutkittaessa huomataan, että suomalaiset suhtautuvat varauksellisesti kevytkannabikseen. Suomessa kannabiksen kasvatus omaan käyttöön on tietyin ehdoin sallittua, mutta jopa niin sanotusti kevytkannabis, jonka THC-pitoisuus on alle 0,2%, on laiton päihdekäyttöön.

Onko Alankomaissa kannabis laillista?

Alankomaiden suhtautuminen kannabikseen eroaa monien muiden valtioiden linjasta. Esimerkiksi Amsterdam on kuuluisa kahviloistaan, joissa kannabistuotteet ovat yleisessä myynnissä. Kuitenkaan, kannabis ei ole Alankomaissa de jure täysin laillista, ja siellä vallitsevat tietyt rajoitukset.

Kysymykseen "onko Virossa kannabis laillista?", vastauksemme on, että Viron lainsäädännön mukaan THC on huumausaine ja sen käyttö on laillista vain määrättyihin lääkinnällisiin tarkoituksiin. Kevytkannabiksen käyttö, hallussapito tai myynti eivät ole sallittuja ilman asianmukaisia lupia. Lisätietoa THC-vapaista vaihtoehdoista löydät sivustoltamme.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.