Terveellisten tapojen luominen

Terveellisten tapojen luominen

Kotona istuminen koko päivän sulkutilanteessa, uutisten seuraaminen, panikoiminen katsoessa kuolemien määrää ympäri maailmaa, lapsien ja perheen jne hoitaminen jne kerralla asettaa paljon stressiä ja paineita mieleemme.

Jopa pieni muutos kehossamme, olkoon se kylmyys, lievä päänsärky, kutiava kurkku, tai mikä tahansa muu voi aiheuttaa välittömästi pelon ja epäilyn, entä jos olen sairastunut? Ja jatkuvat lukuisat jatkokysymykset lisäävät vallitsevia ahdistavia tunteita ja vähitellen pelko alkaa tukkia mielemme.

Rentoudu ja rauhoitu!

Tämä äkillinen uusi elämäntapa saattaa olla syyllinen, joka häiritsee mielenrauhaa ja vakautta, eikä virus! Soittaako hälytyskello?! Mielenterveys on yhtä tärkeää.

Oletko kuullut OCD:stä? Pakko-oireinen häiriö (OCD) on psyykkisen häiriön psyykkinen tila, jossa henkilö kokee hallitsemattoman tarpeen suorittaa tiettyjä rutiineja toistuvasti. Muutoin se voi ajaa heidät vakavaan masennustilaan. Se voi olla esimerkiksi hyvin yksinkertainen, typerä rutiini, kuten usein tapahtuva käsien pesu, tarkistaa lukittu ovi useita kertoja, laskea rahaa jne.

Se voi pahentua entisestään, kun ikää tulee lisää. Jopa tapa mennä töihin, poistua kotoa tietyssä ajassa joka päivä useita vuosia, ottaa aina sama juna, sama työ, samat ihmiset, sama ruoka jne. Tämä elämän yksitoikkoisuus voi aiheuttaa niin voimakkaan pakkomielteen, että vaikka henkilö jää eläkkeelle, hän jatkaa samoin tai ei pysty ylittämään halua noudattaa rutiinia. Siksi on korkea aika antaa yhtä tärkeä merkitys sekä fyysiselle terveydelle että mielenterveydelle. Lopeta pienten henkisten tai käyttäytymismuutosten sivuuttaminen.

Muista kultainen sääntö, ”olet itsesi paras ystävä”, mikä tahansa pieni muutos omassa ulkoisessa käyttäytymisessäsi tai toiminnoissa antaa heti alitajuisen ilmoituksen.

Jaamme täällä blogissamme ja sosiaalisen median sivuilla vinkkejä ja terveellisiä tapoja, jotta voit sisällyttää elämääsi CBD-rutiiniisi.

Hyvä terveys perustuu hyviin tapoihin

Terveellisten tapojen harjoittaminen voi parantaa huomattavasti energiatasoa, fyysistä ulkonäköä ja mielenterveyttä. Jotkut saattavat väittää, että geeneillä on suuri merkitys terveydessämme ja se on tietyssä määrin totta. Tämän jälkeen valinnoillamme ja tottumuksillamme on yhtä suuri osa, ellei isompi, yleisessä terveydessämme. Tekemällä pieniä muutoksia päivittäisiin rutiineihisi pitkän ajanjakson aikana saatat vain huomata, että kaiken kaikkiaan fyysinen ja henkinen hyvinvointisi voi muuttua parempaan suuntaan!

Aloita pienesti, ja tee siitä tapa

Muuttamalla joka päivä yksi huono tapa hyväksi tavaksi, voit vaikuttaa positiivisesti terveyteesi. Siksi aiomme jakaa joitain pieniä vinkkejä terveellisistä tottumuksista, joita voit sisällyttää elämääsi CBD:n kanssa. Joidenkin näiden tapojen sisällyttäminen päivittäiseen rutiiniin hyödyttää henkistä ja fyysistä terveyttäsi. Vaihtamalla yksi pieni asia joka päivä, sinulla on mahdollisuus saada suuri hyöty terveyteesi!

Harkitsetko CBD:n sisällyttämistä rutiineihisi?

Ymmärrä ja saa täydellinen tietoisuus ennen kuin päätät mitään CBD:stä. Poista CBD:tä koskevat väärinkäsitykset ja ota vastaan sen oppi avoimesti.

Kaksi suosituinta ja tunnetuinta kannabiksesta löytyvää kannabinoidia ovat kannabidioli (CBD) ja tetrahydrokannabinoli (THC). Jälkimmäinen yhdiste on päihdyttävä.

Kaikilla nisäkkäillä ja selkärangattomilla tiedetään olevan endokannabinoidijärjestelmä. Ihmisten tapauksessa tämä on merkittävin fysiologinen osa, joka edistää yleistä terveyttä ja hyvinvointia tukemalla erilaisia ​​kehon toimintoja, joihin kuuluvat immuuni-, neuro-, muistijärjestelmät jne.

Elimissä, immuunisoluissa, rauhasissa, sidekudoksissa ja aivoissa on kaikissa endokannabinoideja ja reseptoreita. Siksi endokannabinoidijärjestelmä keskittyy ensisijaisesti ylläpitämään ihmisen kehon homeostaasia pitämällä sisäisen ympäristön vakaana riippumatta ulkoisen ympäristön vaihtelusta.

Vastineeksi ne voivat vastaanottaa ja kuljettaa viestejä, jotka hallitsevat muistiasi, mielialaa ja muita tärkeitä biologisia prosesseja. Toisaalta endokannabinoidit toimivat parhaiten pariksi muiden kuin psykoaktiivisten kannabinoidien kanssa. CBD toimii endokannabinoidien kanssa ja varmistaa korkeamman ECS-toiminnallisuuden.

Reseptoreiden puute voi johtaa erilaisiin sairauksiin, kuten migreeni, Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti, MS-tauti, liikkeen hitaus, masennus, serotoniini, matala dopamiinitaso jne.

Loppusanat

Joten sen sijaan, että elämääsi kokonaan ”remontoitaisiin”, suosittelemme keskittymistä yksinkertaisiin, pieniin tapoihin, jotka voivat parantaa elämääsi. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi lisää vinkkejä. Koskaan ei ole liian myöhäistä säätää elämääsi positiivisesti.⁠ .. ja älä unohda päivittäistä annostasi CBD:tä!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.