Mitä on Kush?

Mitä on Kush?

Sanasta ”Kush” on tullut synonyymi korkealaatuisille kannabiskannoille; Kush-kannat ovat hallinneet indica-skeneä jo jonkin aikaa … mutta mikä kush on?

Mielen kehittäminen

Vesi, maaperä ja ilmasto ovat erittäin tärkeässä asemassa kasvin hajun ja maun määrittämisessä. Olkoon se vihannes tai hedelmä. Jako ihmiskunnassa ja eläinlajeissa johtuu myös tästä yksinkertaisesta syystä.

Johann Friedrich Blumenbach luokitteli vuonna 1779 ihmiskunnan viiteen osaan, Etiopian, Kaukasian, Mongolian, Amerikan ja Malayan. Kun syrjäytämme kaikki meitä jakavat, rodulliset ajatukset, kuulumme kaikki samoihin ihmislajeihin. Pelkästään asuinpaikka, ruoka ja vesi tekevät meistä erilaisia, vaikka biologinen järjestelmämme on sama.

Sama periaate pätee syömämme ruoan suhteen. Esimerkiksi Euroopassa valmistetulla yksinkertaisella salaattikulholla voi olla erilainen maku kuin Aasiassa. Vaikka samoja ainesosia käytetään, maku on erilainen. Miksi?

Vastaus on yksinkertainen. Maaperällä, vedellä ja ilmastolla on tärkeä merkitys luontoäidin maapallolle antaman monimuotoisuuden ja aromin suhteen.

Mistä nimi Kush?

Kush on Cannabis Indica -kanta, erityinen lajike, joka on selektiivisesti kasvatettu laskien Hindu Kush -vuorilta. Nämä vuoristot sijaitsevat pääasiassa Afganistanissa, Pohjois-Pakistanissa ja Luoteis-Intiassa.

Hindu Kush -vuoren huippu vaihtelee välillä 4,5 ja 5,2km, mikä tunnetaan ankarasta säästään, rankoista lumisateista ja lumimyrskyistä. Vaikka Hindu Kush-alue kattaa noin 966km, Hindu Kush-alueeseen kuuluvat vuoret kattavat noin 600km, kun taas loput ovat pienempiä vuoria.

Tämän luonnollisen ihmeen ymmärtämiseen liittyy vielä yksi mielenkiintoinen näkökulma. Persian kielellä sana ”kush” tarkoittaa kuolemaa. Vuorijono kantaa ylpeästi tätä nimeä vaarallisten kulkujensa, historiallisten merkityksiensä, kuten Intian mantereen, Kiinan ja Afganistanin, buddhalaisuuden, metamorfisten kivien, mukaan lukien graniitti, lapis-lazuli, helmilaatuisten smaragdien, ja tietenkin ”Kushin” vuoksi.

Lisää Kushista

Yleisesti ottaen viljelijät erottavat kannabiksen niiden muodon ja rakenteensa perusteella neljään pääluokkaan, jotka ovat indikat, sativat, hybridit ja ruderalisit. Kasvitiedettä ei kuitenkaan voida rajoittaa vain muutamiin lajikkeisiin, koska maaseutu, nykyaika ja hipit antoivat mahdollisuuden risteyttää ja luoda uusia yhdistelmiä. Tästä syystä myös muut luokat tulivat suosituiksi nimenomaisten makujen, aromin ja alkuperäisen maantieteellisen alueen perusteella.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 5 kannabiksen kantaa rentoutumisen helpottamiseksi

Kush, Haze ja Purple ovat eräitä tässä määriteltyjä luokkia, joilla on oma individualistinen vaikutus.

’Kush’ on kannabiskanta, joka on peräisin Hindu Kush -vuoristoalueelta. Maaperän, sekä rinteiden, luonne ja hedelmällisyys muodostavat tämän kannabisperheen kasvun. Yhdysvallat löysi Kushin 1970-luvun lopulla, ja brittiläiset lääkeyhtiöt veivät kush-kantoja viljelläkseen niitä ja kokeillakseen lääketieteellistä kannabista laillistettujen kaupallisten hankkeiden saamiseksi.

Bubba Kush, Purple Kush, Master Kush, Hindu Kush ja Skywalker OG ovat vielä joitain Kush-kantojen lajikkeita. Niiden hyvin erottuvat ominaisuudet tekevät niistä huomattavan, ja nämä Kush-maut ovat rypäle, diesel, sitrushedelmä, kukkais- ja maanläheinen. Joitakin suosittuja Kush-aromeja ovat kukkais-, sitrus-, makeat hedelmät, pippuri, pistävä, mänty, yrtit jne.

Hindu Kush-alueen Kush-siemenillä on merkittäviä ominaisuuksia. Se on Indica tai Indica-hallitseva hybridejä, koska Indica tunnetaan leveistä lehdistään, lyhyestä ja tuuheasta rakenteestaan. Ne kasvavat nopeammin ja tuottavat satoa myös paremmin kuin sativat.

Niiden kukinta-aika on lyhyempi, se osoittaa vahvaa kestävyyttä kylminä lämpötiloina, nuput ovat syvän vihreät violeteilla tai ruosteen värisillä karvoilla. Ne ovat tiheästi kasvavia, paksumpia, voimakkailla maallisilla tuoksuilla ja hellällä kukkaismaulla.

Pink Kush sisältää makean tuoksun, on kooltaan pienempi, omaa hallitsevan kukkaismaun ja lievemmän maallisen maun.

Sitä vastoin Sativa-lajike kasvaa vaikuttavasti jopa 6 metrin korkeuteen, ja silmujen kypsyminen vie kauemmin. Tutkimusten mukaan Sativa-kannan lääketieteelliset edut ovat erittäin vahvoja, tehokkaita ja voivat joissain tapauksissa olla turvallisempia kuin jotkut ensisijaiset farmaseuttiset lääkkeet.

Indica-maalajilla on erilaiset THC- ja CBD-tasot. Ja näitä lajikkeita viljellään siten, että ne sisältävät suuren määrän kannabinoideja lääketieteellisiin ja virkistyskäyttöön kysynnän mukaan.

Kush Cannabis -kannat tarjoavat rauhoittavan kokemuksen, jonka tietoisimmat kuluttajat käyttävät sitä kivun lievittämiseen ja hoitoon. Kuitenkin tieteellisessä näyttöön perustuvassa tapaustutkimuksessa on aukkoja tietämyksessä, jotka osoittavat Kushin lääketieteelliset hyödyt unettomuuden, ahdistuksen ja masennuksen varalta. Kush Indica -kannat ovat suosittuja käyttäjien keskuudessa, jotka etsivät kannabista lääketieteelliseen käyttöön, koska Indicalla on yleensä korkeampi prosenttimäärä CBD:tä kuin THC:tä.

Loppuhuomautukset: PI-kannat kannabiksen tutkimuksesta

Oletko kuullut kannabiksen PI-kannoista?!

Dr.Ethan Russo toteaa, että ”kannabiksen tutkimuksessa esiintyvä poliittinen ja institutionaalinen oppositio rasittaa kannabiksen terapeuttisten arvojen kasvua”

Dr.Ethan Russo on psykofarmakologian tutkija, joka on sitoutunut endokannabinoidijärjestelmään (EKJ) vaikuttavien häiritsevien tekniikoiden tutkimukseen ja kehittämiseen.

Joka tapauksessa:

  • Arkeologinen, historiallinen ja kirjallinen historia ja faktat kannabiksesta, joka on peräisin ainakin 3. vuosituhannelta eKr. sen kannabiksen lääketieteelliseen, virkistyskäyttöön ja moniin muihin käyttötarkoituksiin,
  • Endokannabinoidijärjestelmän löytö vuonna 1992, Dr.Lumir Hanus ja amerikkalainen tutkija Dr.William Devane yhdessä kannabinoidireseptoreita ympäröivän työn pitkän historian kanssa 70-luvulla
  • Kannabispohjaisten lääkkeiden onnistuneet kliiniset tutkimukset

Mitä tarvitaan kiistanalaisten mäkemyksien pesemiseksi ja kannabiksen mahdollisten terapeuttisten arvojen omaksumiseksi?!

Nordic Oil ei vain tarjoa laadukkaita CBD tuotteita, vaan työskentelee tuodakseen CBD:n kaikkien saataville, jotka voisivat hyötyä sen lukemattomista terveyshyödyistä.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.