Mitä on Dabbing?

Mitä on Dabbing?

CBD-öljyn edut ovat ilmeiset, ja CBD:n suosio kasvaa maailmanlaajuisesti. Kroonisen kivun ja ahdistuksen kaltaisten sairauksien hoidon lisäksi CBD:n on osoitettu helpottavan masennuksen, diabeteksen, tulehduksen ja unettomuuden oireita – vain näin muutamia mainitakseni. Niille, jotka kärsivät kroonisista ja vakavista oireista, tai niille, jotka ovat kokeilleet perinteistä CBD-öljyä minimaalisin tuloksin, on mahdollista erilailla ja tehokkaammin antaa luonnollisia kannabinoideja. CBD:n höyryttäminen voi olla myös terapeuttinen tapa lievittää voimakkaampia oireita.

Jotta ymmärrät selvästi, mikä Dabbing (höyryttäminen) on, sinun on tiedettävä mitä sana ”dab” tarkoittaa. Periaatteessa “dab” on slangisana kannabistiivisteelle. “Dab” tarkoittaa pientä määrää tai osaa jostakin. Nimi syntyi, koska suurin osa ihmisistä tarvitsee vain pienen annoksen hamppuöljyä vaikutusten tuntemiseksi.

Tyypillisesti kannabisöljyn höyrystäminen tehdään erittäin voimakkaiden THC-konsentraattien kanssa, vahvemman vaikutuksen saavuttamiseksi. Raaka marihuanakukka käsitellään kasvin aktiivisten yhdisteiden (joko THC:n tai CBD:n) uudistamiseksi, että se saadaan puhtaaseen, tiivistettyyn muotoon.

Joten, mitä Dabbing tarkalleen on?

Dabbing on vain tiivistetyn kannabiksen höyrystämistä. Jotkut dabbingissa käytetyistä työkaluista ovat melko pelottavia, mikä estää monia ihmisiä kokeilemasta sitä. Käytettäviin dabbing-työkaluihin kuuluu naula, kansi, matto, kaasupoltin ja elektroninen naula.

”Dab rig” on nimi bongille, jota käytetään vain höyrystämisen käytössä. Jos sinulla ei vielä ole kaasupoltinta ja haluat kokeilla kannabiksen höyrystämistä, älä stressaa! On olemassa useita laitteita, kuten vahakynät, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

Miksi ihmiset höyryttelevät?

Aluksi koko dabbing-prosessi tuntuu omituiselta. Mukana on paljon työkaluja, ja se voi tuntua hieman pelottavalta. Pian kuitenkin totut siihen, kun höyryttelet jonkin aikaa. Vastaus siihen, miksi ihmiset höyryttelevät, on oikeastaan ​​aika yksinkertainen. Sillä voit hankkia parhaan hyödyn CBD-tiivisteestäsi. Teknisesti “dabbing” on CBD tiivisteen höyryttämistä, josta syntyvät höyryt vedät henkeen. Prosessi suoritetaan levittämällä tiivisteet suhteellisen kuumalle pinnalle. Muista, että käytät vain tiivisteitä, koska ne ovat paljon tehokkaampia verrattuna syötäviin ja öljyihin.

Jotta kaikki tosiasiat huomioidaan, on mahdollista, oikeastaan normaalia, että yhdellä CBD-isolaatilla löytyy 99% kannabinoidipitoisuutta. Tiiviste on kuitenkin kallista, mutta käyttäjät uskovat sen olevan sen arvoista.

Kuinka höyryttää?

Ensiksi kokoa kaikki aiemmin mainitut laitteet. Kun kaikki varusteet on aseteltu, kytke kaasupoltin päälle ja varmista, että liekki lämmittää naulaa. Useimmat ihmiset mieluummin polttavat naulaa niin kauan, kunnes se muuttuu punaiseksi, mutta se ei ole todellakaan välttämätöntä. Itse asiassa ylikuumeneminen voi polttaa tiivisteen toisinaan, mikä oikeastaan on dabbingia vastaan. Yksi peukalosääntö, jota sinun ei pidä unohtaa, on ”20/60 -sääntö”. Polta naulaa noin 20 sekuntia ja sitten höyryttele noin 60 sekunnin kuluttua.

Kun olet varma, että naulan lämpötila on tasainen, ota juuri oikea määrä tiivistettä ja aseta se naulan päälle. Hengitä hitaasti sisään syntyviä höyryjä samalla kun käännät kannen kärkeä, jotta vältetään öljyn tuhlaamista, joka voi olla juuttunut kärkeen. Hengitä, nauti ja toista koko prosessi, kunnes olet täysin tyytyväinen.

Perusta

Jos sinulla on lääketieteellinen komplikaatio, joka on saanut sinut ärsyyntymään turhien särkylääkkeiden takia, tee itsellesi palvelus ja osta dabbing-tarvikkeita. Sen ja joidenkin premium-tiivisteiden avulla voit hyvin aloittaa! Käytännössä CBD:llä ei ole sivuvaikutuksia.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.