Mikä ISO 22000?

Mikä ISO 22000?

Nordic Oil on nyt ISO 22000: 2018 -sertifioitu. Mutta mitä tämä tarkoittaa? Ja miten se voisi vaikuttaa kokemukseesi Nordic Oililla? Lue lisää CBD -tuotteiden ISO -sertifikaatista.

Elintarviketurvallisuuden merkitys

Kun on kyse kulutettaviksi tarkoitettujen tuotteiden myynnistä, elintarviketurvallisuus on erittäin tärkeää, mukaan lukien CBD-tuotteet. Asiakkailla on oikeus tietää, mitä tuotteessa on, ja että ne ovat paitsi hyödyllisiä myös turvallisia. Tässä kohtaa kuvaan astuu elintarviketurvallisuusstandardit.

Mikä ISO 22000?

ISO 22000 on riippumaton elintarviketurvallisuusstandardi, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan ja hallitsemaan elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyviä vaaroja. Se on kansainvälinen standardi, joka varmistaa, että organisaatiot pystyvät tunnistamaan ja torjumaan elintarviketurvallisuuteen liittyviä riskejä. Se kattaa kaikki elintarvikeketjun prosessit, jotka vaikuttavat lopputuotteen turvallisuuteen, ja määrittelee vaatimukset kattavalle elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmälle.

Kun yrityksellä on ISO 22000 -sertifikaatti, se tarkoittaa, että riippumaton elintarviketurvallisuusviranomainen on tarkastanut ja hyväksynyt sen ja että sen tuotteet ovat asianmukaisesti turvallisia ja säänneltyjä.

ISO 22000: 2018 on yksinkertaisesti sertifioinnin uusin iteraatio, ja uusimmat muutokset on tehty vuonna 2018 ja keskitytään erityisesti selkeyden ja ymmärryksen lisäämiseen.

ISO 22000 pähkinänkuoressa

  • Terveys

Elintarvikkeisiin liittyvien riskien minimoiminen parantaa asiakkaiden tuotteiden ja työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta.

  • Asiakastyytyväisyys

Yritykset, joilla on elintarvikkeiden hallinnan turvajärjestelmä, ovat paremmin valmiita toimittamaan asiakkaiden odotuksia vastaavia tuotteita luotettavasti.

  • Läpinäkyvyys

ISO 22000 parantaa avoimuutta yrityksissä ja parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä.

  • Laatustandardit

Vain yritykset, joilla on korkeimmat elintarviketurvallisuusstandardit, voivat hankkia ISO 22000 -sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että näiden yritysten toimittamat tuotteet ovat korkealaatuisia.

  • Globaali tunnistus

ISO 22000 on kansainvälisesti tunnistettu standardi, ja se voi parantaa yrityksen mainetta asiakkaiden, toimittajien ja sääntelyryhmien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Nordic Oil laatutiimi

Me Nordic Oililla olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme vain korkealaatuisia tuotteita, olivatpa ne sitten CBD-öljyjä, –geelejä tai CBDvitamiineja ja –voiteita. Keskeinen asia näiden standardien ylläpitämisessä on laadunvarmistustiimimme. Alankomaissa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme sijaitseva laatutiimi on vastuussa siitä, että kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisiksi ennen kuin ne toimitetaan asiakkaillemme kaikkialla Euroopassa.

Rick Noteboom on Nordic Oil -laatuosaston johtaja ja johti hanketta saadakseen Nordic Oilille ISO 22000 -sertifikaatin. Rickillä on yli 10 vuoden kokemus laadunhallinnasta ja korkean teknologian elintarviketuotannon kehittämisestä.

”Nordic Oil arvostaa laatua, ja on hienoa, että voimme nyt saada ISO22000 -sertifikaatin riippumattomalta akkreditoidulta organisaatiolta. Asiakkaamme ympäri maailmaa voivat nyt olla varmoja siitä, että tuotteemme täyttävät kaikki tarvittavat laatustandardit. ”

Laatutiimin lisäksi Rick varmistaa, että jokainen Nordic Oil -tuote on korkealaatuinen..

Me Nordicilla pyrimme aina tarjoamaan hieman lisäarvoa asiakkaille ja olemme nyt kiitollisia siitä, että omistautuneen ja intohimoisen tiimimme ansiosta Nordic Oil on nyt sertifioitu korkeimpien elintarvikestandardien mukaisesti.

Osta sertifioituja laatutuotteitamme täältä: Nordic Oil Shop

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.