Kuinka kauan CBD:n vaikutusten alkaminen kestää?

Kuinka kauan CBD:n vaikutusten alkaminen kestää?

CBD:n yleisen suosion ansiosta näemme sitä kaikkialla. Luontaistuotteista CVS:ään, terveellisistä smoothieista hampurilaisiin, limuihin ja alkoholiin … ei voida kiistää, etteikö CBD-buumi olisi kaikkialla. Ihmiset ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita CBD:stä ja haluavat sen terveyshyödyt!

Useimmat ihmiset ihmettelevät, kuinka kauan vaikutusten tunteminen kestää, CBD:n ottamisen jälkeen. Ensinnäkin on tärkeää olla kärsivällinen aloittaessaan CBD:n käyttöä. Monet ihmiset turhautuvat ja luopuvat liian nopeasti tai eivät tee tarpeeksi kokeilujaa selvittääkseen, mikä annostus on heille sopiva. Samoin annosmäärä vaihtelee henkilöittäin, ja myös vaikutusten tuntemiseen kuluva aika vaihtelee henkilöittäin. Jotkut ihmiset tuntevat CBD:n vaikutukset heti ja huomaavat parannuksen unen laadussa. Muille muutosten havaitseminen voi kestää viikkoja tai kauemmin.

Sublingvaalisesti, eli suun kautta CBD pääsee verenkiertoon tyypillisesti noin 20 minuutissa. Järjestelmään pääsy voi kestää jopa kaksi tuntia, jos se otetaan syötävänä tai kapselina. Jos höyrytät CBD-nestettä, vaikutukset tuntuvat yleensä muutamassa minuutissa ja antavat paremman tunteen, mutta tämä ei kestä niin kauan kuin öljyn, syötävien tai kapseleiden vaikutukset.

Entä jos olet käyttänyt CBD-öljyä jonkin aikaa etkä vielä tunne mitään?

Jos olet käyttänyt CBD:tä pitkään, etkä huomaa muutoksia, on todennäköistä, että annos ei ole tarpeeksi suuri. Kun aloitat CBD:n käytön, on parasta aloittaa pienellä annoksella. Keskimäärin 25mg CBD:tä päivässä on tehokasta useimmille ihmisille. Jollekin, joka ei kamppaile vakavien tulehduksien tai mielenterveysongelmien kanssa, 10 mg:n päivittäinen annos iltaisin tulisi olla riittävä paremman unen saavuttamisesn, mutta toisinaan ei. Vakavampiin sairauksiin, kuten masennus, ahdistus ja krooninen kipu, saatat tarvita jopa 60 mg:n vuorokausiannoksen.

On erittäin tärkeää perehtyä siihen, miten kehosi reagoi CBD:hen ennen annoksen suurentamista. CBD:n annostusta voidaan nostaa hitaasti, kunnes oireet paranevat. Tämä on tietysti erilainen jokaisella potilaalla, ja vaikutuksia tulee seurata. Sinun on kokeiltava saadaksesi oikea ja riittävä annostus, minkä vuoksi on tärkeää olla kärsivällinen ja antaa sille aikaa.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.