Kim Kardashian piti "Zenin kaltaiset CBD-teemaiset vauvakutsut"

Kim Kardashian piti "Zenin kaltaiset CBD-teemaiset vauvakutsut"

Voimme lisätä Kim Kardashian kuuluisuuksien luetteloon, jotka käyttävät CBD:tä. Hallitakseen neljännen kerran äidiksi tulemisen stressiä, Kim ja Kanye päättivät pitää CBD-aiheiset vauvakutsut. Hän väitti haluavansa pitää asiat mahdollisimman stressittömänä. Ja mikä onkaan parempi tapa pitää stressi poissa? Vauvakutsuilla oli meditaation ja rentoutumisen teema.

Vauvakutsut on isännöity Kimin kodissa, ja hän antoi kaikille vieraille vaaleansiniset Yeezy-sandaalit ja kutsui heidät osallistumaan kylpyyn, jossa oli tarjolla erilaisia ​​CBD-infusoituja herkkuja.

”Koska olen sekoamassa ja vauva on tulossa kahden viikon päästä, ajattelin, mikä olisi parempi tapa juhlia, kuin pienellä ripauksella CBD:tä”, Kardashian selitti. Vieraita olivat sisar Kourtney, Äiti Kris, Chrissy Teigen, Paris Hilton, Larsa Pippen ja Jen Atkin. Kim kertoi E! News:lle! Uutisia siitä, että vauvakutsut oli mahdollisuus esitellä vauva kolmelle muulle lapselleen.

”Tänä vuonna, koska stressaan niin paljon, haluan Zenin kaltaiset CBD-aiheiset vauvakutsut”, Kim sanoi E! News:lle! ”Haluan vain hierontaa, haluan tehdä kuten teejuhlissa kristallien kanssa, ja aiomme juoda lasillisen näissä vauvakutsuissa – emme ole raskaana.”

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.