Kori
Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Yksityisyydensuoja

YKSITYISYYSTIEDOT JA KÄYTTÄJÄN HYVÄKSYNTÄ

Viimeksi päivitetty 27. heinäkuuta 2020 - Nordic Oil kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan tietoja, joita keräämme sinulta.

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa välittömästi 27. heinäkuuta 2020 jälkeen.

Tietosuoja on luottamuskysymys, ja luottamuksesi on meille erittäin tärkeä asia. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja henkilökohtaista aluetta. Siksi henkilötietojesi suojaaminen ja laillinen kerääminen, käsittely ja käyttö on meille tärkeä aihe. Varmistaaksesi, että tunnet olosi turvalliseksi verkkosivustollamme käydessäsi, noudatamme tiukasti lakimääräyksiä käsitellessäsi henkilötietojasi ja haluamme kertoa sinulle tietojen keräämisestä ja käytöstä.

Voit tulostaa tai tallentaa tämän asiakirjan Internet-palveluohjelman tavallisilla toiminnoilla (= selain: useimmiten "Tiedosto" -> "Tallenna nimellä"). Voit myös ladata ja arkistoida tämän asiakirjan PDF-muodossa. PDF-tiedoston avaamiseen tarvitaan ilmainen Adobe Reader -ohjelma (osoitteessa www.adobe.fi) tai vastaavat ohjelmat, jotka toteuttavat PDF-muodon. Seuraava tietosuojailmoitus selittää, mitä tietoja kerätään verkkosivustollemme ja mitä tietoja käsittelemme ja käytämme.

1. VASTUULLINEN ELIN

Liittovaltion tietosuojalaissa tarkoitettu henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä vastaa Nordic Trading Group BV, Passage Molenpoort 28, PB. 1414, 6501 Nijmegen, Alankomaat (jäljempänä: Nordic Oil).

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, tietojen korjaamisesta, rajoittamisesta tai poistamisesta, samoin kuin tietyn tiedon käytön suostumuksen tai vastalauseen peruuttamisesta, ota yhteyttä:

Tietosuojavastaava: Dannie Hansen

Nordic Trading Group BV, Passage Molenpoort 28, PB. 1414, 6501 Nijmegen, Alankomaat

Sähköposti: privacy@nordicoil.de

2. HENKILÖTIETOJEN KERÄYS, KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

2.1 HENKILÖKOHTAINEN DATA

Henkilötiedot ovat tietoja tietyn tai tunnistettavan luonnollisen henkilön tosiasiallisista tai henkilökohtaisista olosuhteista. Tämä sisältää esimerkiksi nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja kaikki muut tiedot, jotka annat meille rekisteröityessäsi ja luodessasi asiakastiliä. Tilastotietoja, joita keräämme esimerkiksi käydessäsi verkkokaupassamme ja joita ei voida suoraan liittää henkilöihin, ei sisälly tähän. Nämä ovat esimerkiksi tilastotietoja siitä, mitkä myymälämme sivut ovat erityisen suosittuja tai kuinka monta käyttäjää tietyillä nordicoil.fi -sivuilla on.

2.2 ASIAKASTILI

Jokaiselle asiakkaalle, joka rekisteröityy onnistuneesti, me perustamme salasanasuojatun suoran pääsyn hänen kanssamme tallennettuihin tietoihinsa (Asiakastili). Täällä voit tarkastella tietoja suoritetuista, avoimista ja äskettäin tehdyistä tilauksista sekä hallita tietojasi ja uutiskirjettä. Sitoudut kohtelemaan henkilökohtaisia käyttöoikeustietoja luottamuksellisesti, etkä luovuta niitä luvattomien kolmansien osapuolten saataville. Emme voi ottaa vastuuta väärinkäytettyjen salasanojen käytöstä, ellemme ole vastuussa väärinkäytöstä. Jos et kirjaudu ulos, olet automaattisesti kirjautunut sisään. Tämän toiminnon avulla voit käyttää joitain palveluitamme kirjautumatta jokaisella kerralla uudestaan sisään. Turvallisuussyistä sinua kuitenkin pyydetään antamaan salasanasi uudelleen.

2.3 HENKILÖTIETOJEN KERÄMINEN, KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

Tietosuoja on meille erittäin tärkeä asia. Siksi noudatamme tiukasti liittovaltion tietosuojalain ja Telemedia-lain säännöksiä kerätessä, käsitellessämme ja käyttäessämme henkilötietojasi. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme tietojasi koko ostoksesi ajan, mukaan lukien mahdolliset myöhemmät takuut, palveluitamme, teknistä hallintaa ja omia markkinointitarkoituksiamme varten. Henkilötietojasi siirretään kolmansille osapuolille tai välitetään muulla tavoin vain, jos tämä on tarpeen sopimuksen toteuttamiseen tai laskutukseen tai jos olet antanut etukäteen suostumuksesi. Esimerkiksi ne, jotka ovat osana tilausten käsittelyä, kuten käyttämämme palveluntarjoajat (kuten kuljettajat, logistiikkahenkilöt, pankit) saavat tarvittavat tiedot tilauksiin ja tilausten käsittelyyn. Vain palveluntarjoajat voivat käyttää tällä tavalla välitettyjä tietoja tehtävänsä suorittamiseen. Tietojen muu käyttö ei ole sallittua, eikä yksikään meille uskollisista palveluntarjoajista tee niin. Tilaukseesi tarvitsemme oikean nimen, osoitteen ja maksutiedot. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vahvistaa tilauksesi ja olla yhteydessä sinuun. Käytämme tätä myös henkilöllisyytesi määrittämiseen (asiakkaan kirjautuminen). Saat myös tilauksen ja toimitusvahvistuksen sähköpostiosoitteesi kautta. Henkilötietosi poistetaan, ellei lakisääteiset säilytysvaatimukset estä sitä ja jos olet vaatinut poistamista,

2.4 TIETOJEN KÄYTTÖ EDISTÄMISTARKOITUKSESSA

Sen lisäksi, että käsittelemme tietojasi käsitelläksemme ostoksesi Nordic Oil -sivulla, käytämme tietojasi myös kommunikointiin kanssasi tilauksistasi, tietyistä tuotteista tai markkinointikampanjoista ja suositellessamme sinulle kiinnostavia tuotteita tai palveluita. Voit estää henkilötietojesi käytön mainostarkoituksiin milloin tahansa kokonaisuutena tai yksittäisiin toimenpiteisiin. Tekstin muodossa oleva viesti osiossa 1 mainittuihin yhteystietoihin (esim. Sähköposti, faksi, kirje) on tähän riittävä.

2.4.1 UUTISKIRJE

Seuraavilla tiedoilla selitämme uutiskirjeemme sisältöä sekä rekisteröinti-, toimitus- ja tilastollisen arviointimenettelyn sekä oikeuden vastustaa. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt kuitin ja kuvatut menettelyt.

Uutiskirjeen sisältö

Lähetämme uutiskirjeitä, sähköposteja ja muita sähköisiä ilmoituksia mainostietoineen (jäljempänä "uutiskirje") vain vastaanottajan suostumuksella tai laillisella luvalla. Sikäli kuin uutiskirjeen sisältö on erityisesti kuvattu, on käyttäjän suostumus ratkaiseva. Lisäksi uutiskirjeemme sisältävät tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista

Uutiskirjeen rekisteröinnit kirjataan lokiin, jotta voimme osoittaa rekisteröintiprosessin lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Tähän sisältyy rekisteröinti- ja vahvistusajan sekä IP-osoitteen tallentaminen. Myös muutokset MailChimpissä tallennettuihin tietoihisi kirjataan.

Sähköpostipalveluntarjoajan "MailChimp" käyttö

Uutiskirje lähetetään käyttämällä "MailChimp" -sivustoa, joka on yhdysvaltalaisen toimittajan Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA, uutiskirjeen postitusalusta.

Uutiskirjeen vastaanottajien sähköpostiosoitteet sekä muut heidän tässä ilmoituksessa kuvatut tiedot tallennetaan MailChimp-palvelimille Yhdysvalloissa. MailChimp käyttää näitä tietoja lähettämään ja arvioimaan uutiskirjeitä meidän puolestamme. Omien tietojensa mukaan MailChimp voi käyttää näitä tietoja myös omien palvelujensa optimointiin tai parantamiseen, esimerkiksi uutiskirjeen lähettämisen ja esityksen tekniseen optimointiin tai taloudellisiin tarkoituksiin sen määrittämiseksi, mistä maista vastaanottajat tulevat. MailChimp ei kuitenkaan käytä uutiskirjeen vastaanottajien tietoja kirjoittaakseen heille itse tai välittääkseen niitä kolmansille osapuolille.

Luotamme MailChimpin luotettavuuteen, IT- ja tietoturvaan. MailChimp on Yhdysvaltain ja EU:n tietosuojasopimuksen "Privacy Shield" mukainen ja se sertifioi ja sitoutuu noudattamaan EU:n tietosuojamääräyksiä. MailChimp on myös suorittanut "tietojenkäsittelysopimuksen". Kyseessä on sopimus, jossa MailChimp sitoutuu suojelemaan käyttäjiemme tietoja, käsittelemään niitä puolestamme tietosuojamääräystensä mukaisesti ja erityisesti olemaan siirtämättä niitä kolmansille osapuolille. Voit lukea MailChimp-näkymän tietosuojakäytännön täältä.

Valtuudet

Uutiskirjeen rekisteröintiin riittää, jos annat sähköpostiosoitteesi, etu- ja sukunimesi.

Tilastollinen tutkimus ja analyysi

Uutiskirjeet sisältävät ns. Web-majakan, eli pikselikoon tiedoston, jonka MailChimp-palvelin kutsuu uutiskirjeen avaamisen yhteydessä. Tämän haun yhteydessä kerätään alun perin tekniset tiedot, kuten selainta ja järjestelmää koskevat tiedot, samoin kuin IP-osoitteesi ja hakuaika. Tätä tietoa käytetään parantamaan palveluita teknisten tietojen tai kohderyhmien ja lukukäyttäytymisen perusteella niiden pääsypaikkojen (jotka voidaan määrittää IP-osoitteen avulla) tai pääsyaikojen perusteella.

Tilastollisiin tutkimuksiin kuuluu myös määrittää avataanko uutiskirjeet, milloin ne avataan ja mitä linkkejä napsautetaan. Teknisistä syistä nämä tiedot voidaan osoittaa yksittäisille uutiskirjeen vastaanottajille. Ei kuitenkaan ole meidän, eikä MailChimpin tavoite tarkkailla yksittäisiä käyttäjiä. Arvioinnit palvelevat meitä paljon enemmän käyttäjien lukutapojen tunnistamisessa ja sisällön mukauttamisessa heille tai erilaisen sisällön lähettämiseen käyttäjien etujen mukaisesti.

Online-käyttö ja tiedonhallinta

On tapauksia, joissa ohjaamme uutiskirjeen vastaanottajat MailChimp-verkkosivustoon. Esimerkiksi uutiskirjeissämme on linkki, jolla uutiskirjeen vastaanottajat voivat käyttää uutiskirjeitä verkossa (esimerkiksi jos sähköpostiohjelmassa on näyttöongelmia). Uutiskirjeen vastaanottajat voivat myös myöhemmin oikaista tietojaan, kuten sähköpostiosoitteensa. Sama pätee tietosuojaan MailChimpin omilla verkkosivuillaan.

In this context, we would like to point out that cookies are used on the MailChimp website and thus personal data are processed by MailChimp, its partners and service providers (e.g. Google Analytics). We have no influence on this data collection. You can get more information from the Data protection from MailChimp. We also point out the options for objection to the data collection for advertising purposes on the website http://www.aboutads.info/choices/ and http://www.youronlinechoices.com/ (for the European area).

Irtisanominen / peruuttaminen

Voit peruuttaa uutiskirjeemme vastaanottamisen milloin tahansa, ts. Peruuttaa suostumuksesi. Suostumuksesi lähtee MailChimpille ja tilastolliset analyysit vanhenevat samanaikaisesti. MailChimp-palvelun kautta tapahtuvan lähetyksen tai tilastollisen arvioinnin erillinen peruuttaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Löydät linkin uutiskirjeen peruuttamiseen jokaisen uutiskirjeen lopusta. Voit myös peruuttaa tilauksen milloin tahansa ilmoittamalla meille tästä pyynnöstä sähköpostitse, tai chatissa. Tilausten lopettamisen jälkeen me poistamme sähköpostiosoitteesi, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietosi jatkamiseen tai pidätämme oikeuden käyttää tietoja pidempään kuin laissa sallitaan ja joista ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

Yleisen tietosuoja-asetuksen oikeusperusta

25. toukokuuta 2018 sovellettavan Yleisen Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten mukaisesti ilmoitamme sinulle, että suostumus sähköpostiosoitteiden lähettämiseen perustuu Art. 6 1 kohta a, 7 GDPR ja § 7 kohta 2 nro 3 tai 3 kohta UWG. Postipalveluntarjoajan MailChimp käyttö, tilastollisten tutkimusten ja analyysien toteuttaminen sekä rekisteröintiprosessin kirjaaminen perustuvat laillisiin intresseihimme art. 6 1 kohta f GDPR. Olemme kiinnostuneita käyttäjäystävällisen ja turvallisen uutiskirjejärjestelmän käytöstä, joka palvelee sekä liiketoimintamme etuja että käyttäjien odotuksia.

2.4.2 TUOTESUOSITUKSET SÄHKÖPOSTIISIIN

Sähköpostimainonta rekisteröimättä uutiskirjettä ja oikeus vastustaa

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä, etkä ole vastustanut sitä, pidätämme oikeuden tarjota sinulle säännöllisesti tuotteita, jotka ovat jo ostettuja UWG:n 7 §: n 3 momentin perusteella, lähetetään valikoimastamme sähköpostitse. Tämän tarkoituksena on suojata oikeutettuja etujamme, jotka ovat vallitsevia etujen punnitsemisen yhteydessä, osoittamalla asiakkaillemme mainonnassa. Voit milloin tahansa vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä lähettämällä viestin alla kuvatuille yhteysvaihtoehdoille tai mainosviestissä olevan linkin kautta aiheuttamatta muita kustannuksia kuin peruskustannusten mukaiset lähetyskustannukset.

2.4.3 HENKILÖKOHTAINEN MAINONTA

Sinulta vastaanottamamme tiedot auttavat meitä parantamaan pysyvästi ostokokemusta ja tekemään siitä asiakasystävällisen ja yksilöllisen puolestasi. Antamiasi ja automaattisesti tuottamiasi tietoja käytetään suunnittelemaan sinulle ja kiinnostuksen kohteillesi räätälöity mainonta. Käytämme tähän olemassa olevia tietoja, kuten sähköpostiviestien vastaanottamisen ja lukemisen vahvistusta, tietokonetta ja internetiä, käyttöjärjestelmää ja alustaa koskevaa tietoa, tilaushistoriaasi, palveluhistoriaasi, vierailusi päivämäärää ja aikaa kotisivulla, katselemasi tuotteet. Käytämme näitä tietoja vain salanimellä. Analysoimalla ja arvioimalla näitä tietoja, meillä on mahdollisuus parantaa verkkosivustoitamme ja verkkosivumme sekä lähettää sinulle henkilökohtaista mainontaa. Tämä tarkoittaa mainontaa, joka suosittelee tuotteita, joista saatat todella olla kiinnostunut. Tavoitteenamme on tehdä mainonnasta entistä hyödyllisempää ja mielenkiintoisempaa sinulle. Siksi keräämiesi salanimien tietojen arviointi ja analysointi auttaa meitä varmistamaan, että emme lähetä sinulle satunnaista mainontaa. Pikemminkin, lähetämme sinulle mainontaa, kuten uutiskirjeitä, tuotesuosituksia, sähköpostitse tai kirjeitse, joka vastaa kiinnostuksen kohteitasi. Tässä suhteessa esimerkiksi verrataan myös sitä, mitkä mainosviestit avataan, jotta vältetään tarpeettomien sähköpostien lähettäminen sinulle. Nordic Oil käyttää toimittamiani tietoja ja muita asiakastililleni tallennettuja tietoja sekä salanimellisiä käyttötietoja esittämään minulle henkilökohtaista mainontaa ja / tai erikoistarjouksia ja palveluita. Jos et halua saada henkilökohtaista mainontaa, voit estää sen milloin tahansa kokonaan tai tietyin toimenpitein. Tekstin muodossa oleva viesti numerossa 1 mainittuihin yhteystietoihin (esim. Sähköposti, faksi, kirje) riittää tähän.

2.4.4 KILPAILUT, MARKKINAT JA LAUSUNNON TUTKIMUS

Kilpailuissa käytämme tietojasi ilmoittaaksesi sinulle palkinnosta ja mainostaaksemme tarjouksiamme. Löydät yksityiskohtaiset tiedot kunkin kilpailun ehdoista. Käytämme tietojasi myös markkina- ja mielipidetutkimukseen. Tietysti käytämme tätä vain nimettömästi tilastollisiin tarkoituksiin ja vain Nordic Trading Group BV / nordicoil.fi -sivustolle. vastauksiasi kyselyihin ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa. Nordicoil.fi käyttää ja käsittelee henkilötietoja markkina- ja mielipidetutkimukseen omiin tarkoituksiin. Voit vastustaa tietojen käyttöä markkinoiden ja mielipidetutkimuksen suorittamiseen milloin tahansa kokonaan tai tiettyihin toimenpiteisiin. Tekstin muodossa oleva viesti numerossa 1 mainittuihin yhteystietoihin (esim. Sähköposti, faksi, kirje) riittää tähän. Tietysti löydät myös tilauksen peruuttavan linkin jokaisesta kyselyviestistä.

3. LUOTTOTARKASTUS

Teemme luottotarkastuksen vasta ennen ostosopimuksen tekemistä sen jälkeen kun olemme nimenomaisesti punninneet edut. Tämä tehdään suojaamaan meitä epäonnistumiselta ennakkomaksujen ja suoraveloituksen tapauksessa. Lisäksi luottotarkistus palvelee sinun ja turvallisuuttasi, koska se estää petokset ja muut rikokset. Osana luottotarkistusta tarkistamme kaikki käytettävissä olevat tiedot ja määrittelemme siten, mitä maksutapoja tilaukselle voidaan tarjota. Muun muassa kaikki aiemmat tilaukset tarkistetaan asiakastililläsi. Lisäksi tarkistetaan, eroaako toimitusosoite laskutusosoitteesta, onko se uusi toimitusosoite vai onko tilaus toimitettava noutopisteeseen. Meillä olevien tietojen lisäksi vaaditaan myös ulkoisten palveluntarjoajien tietoja. Tätä tarkoitusta varten välitämme luottotarkastukseen tarvittavat henkilötiedot (etu- ja sukunimi, osoitteesi ja tarvittaessa syntymäaikasi) yhdelle tai useammalle seuraavista luottopalveluntarjoajista: infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstrasse 99 , 76532 Baden-Baden - SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden - Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi - Arvato Finance A / S, Østbanegade 55, 2.tv, DK-2100 København Ø - Financial Tech Sweden AB, Mäster Samuelsgatan 42, 111 57 Tukholma. Tämä luottopalveluntarjoaja käyttää yllä mainittuja meille lähettämiä tietoja arvioidaksesi luottokelpoisuuttasi vastaavaan järjestykseen matemaattis-tilastollisten menetelmien (pisteytys) perusteella. Lisäksi luottoluokituspalvelun tarjoaja käyttää edellä mainittuja tietoja muille yrityksille (esim. Muille verkkokauppiasyrityksille) osoitteen tarkistamiseen tai henkilöllisyystarkistuksiin ja niihin perustuvien sovellusten pisteyttämiseen. Osoitetietosi sisältyvät myös todennäköisyysarvon laskentaan. Tietyissä olosuhteissa on mahdollista tehdä johtopäätöksiä kovista negatiivisista ominaisuuksista. Osana tilausprosessia sovitamme myös pankkitietosi (vain IBAN ja BIC tai tilinumero ja pankkisi reititysnumero) infoscore Consumer Data GmbH (ICD), Rheinstr. 99, 76532 Baden-Baden alkaen. RPP toimii lukkotiedostona. Lisäksi, jos suoraveloitusta ei noudateta, toimitamme pankkitietosi (vain IBAN ja BIC, ei henkilökohtaisia ​​tietoja) ICD:n RPP:ssä, joka siirtää tämän esteen pyynnöstä muille tietoprosessiin osallistuville yrityksille. Saatuaan palautusveloituksen ilmoitamme valmistumisesta RPP:lle. Jos et ole samaa mieltä tarjoamastasi maksutavasta, voit lähettää meille kirjeen tai sähköpostin privacy@nordicoil.de. Tämän jälkeen tarkistamme päätöksen sinun näkökulmasi perusteella. Voit lähettää meille suostumuksesi milloin tahansa myöhemmin kirjallisesti tai tekstinä privacy@nordicoil.de. peruuttaaksesi ja saadaksesi tietoja tallennetuista tiedoista meiltä ja luottopalveluntarjoajaltamme (yllä olevissa osoitteissa).

4. EVÄSTEET

Evästeiden hyväksyminen ei ole edellytys verkkosivuillamme käymiseen. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että verkkosivustomme ja palvelumme toiminnot ovat rajoitetut vain, jos et anna meille lupaa käyttää evästeitä.

Mitä evästeet ovat? Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan tietovälineellesi ja joissa tallennetaan tietyt asetukset ja tiedot vaihtoa varten järjestelmämme kanssa selaimesi kautta. Periaatteessa on olemassa 2 erityyppistä evästettä, ns. Istuntoevästeet, jotka poistetaan heti, kun suljet selaimesi, sekä väliaikaiset / pysyvät evästeet, jotka on tallennettu tietovälineellesi pidemmäksi ajaksi tai toistaiseksi. Tämä tallennustila auttaa meitä suunnittelemaan verkkosivustomme ja tarjouksemme vastaavasti ja helpottaa niiden käyttöä, esimerkiksi tallentamalla tiettyjä merkintöjä, jotta sinun ei tarvitse toistaa niitä koko ajan.

Mitä evästeitä Nordicoil.fi käyttää? Suurin osa käyttämistämme evästeistä poistetaan automaattisesti kiintolevyltä selaimen istunnon päätyttyä (istuntoevästeet). Istuntoevästeitä tarvitaan esimerkiksi tarjoamaan sinulle ostoskoritoiminto useilla sivuilla. Käytämme myös evästeitä, jotka pysyvät kiintolevylläsi. Toisella vierailulla se tunnistaa automaattisesti, että olet jo käynyt sivuillamme ja mitkä asetukset haluat. Nämä väliaikaiset tai pysyvät evästeet (elinikä 1 kuukaudesta 10 vuoteen) tallennetaan kiintolevylle ja ne poistavat itsensä tietyn ajan kuluttua. Erityisesti näiden evästeiden avulla verkkosivustomme on käyttäjäystävällisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Näiden tiedostojen ansiosta on mahdollista, että esimerkiksi saat sivullesi kiinnostuksen kohteitasi räätälöityä tietoa. Näiden evästeiden yksinomainen tarkoitus on mukauttaa tarjouksemme asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä surffailustanne mahdollisimman mukavaa.

Mitä tietoja evästeisiin tallennetaan? Nordic Oilin käyttämät evästeet tallentavat vain salanimiä. Kun eväste aktivoidaan, sille annetaan tunnistusnumero eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi ole määritetty tähän tunnusnumeroon. Nimesi, IP-osoitteesi tai vastaavat tiedot, joiden avulla eväste voidaan osoittaa sinulle, eivät ole evästeessä. Evästetekniikkaan perustuen saamme vain nimimerkittyjä tietoja, esimerkiksi siitä, millä myymälämme sivuilla kävimme, mitä tuotteita katsottiin jne.

Mikä on kohdistaminen? Nordic Oil -sivustoilla evästetekniikkaa käytetään tietojen keräämiseen mainonnan ja koko verkkotarjonnan optimoimiseksi. Tietoja ei käytetä henkilöllisyytesi tunnistamiseen, vaan niitä käytetään vain kotisivun käytön näennäiseen arviointiin. Tietojasi ei milloinkaan liitetä meidän tallentamiin henkilötietoihin. Tämän tekniikan avulla voimme esitellä sinulle mainontaa ja / tai erikoistarjouksia ja -palveluita, joiden sisältö perustuu napsautussuunta-analyysistä saatuihin tietoihin (esimerkiksi mainonta, joka on tarkoitettu vain viime päivinä katsottuihin urheilujalkineisiin) ). Tavoitteenamme on tehdä online-tarjouksestasi mahdollisimman houkutteleva ja esitellä mainontaa sinulle.

Onko olemassa myös kolmansien osapuolien evästeitä? Nordicoil.fi käyttää useita mainoskumppaneita, jotka auttavat tekemään verkkosivustosta mielenkiintoisemman. Siksi kumppaniyritysten evästeet tallennetaan kiintolevyllesi, kun käyt verkkosivustolla. Nämä ovat väliaikaisia ​​/ pysyviä evästeitä, jotka poistetaan automaattisesti määritetyn ajan kuluttua. Nämä väliaikaiset tai pysyvät evästeet (elinikä 14 päivästä 10 vuoteen) tallennetaan kiintolevylle ja poistavat itsensä tietyn ajan kuluttua. Yhteistyökumppaneidemme evästeet sisältävät myös vain salanimiä, yleensä jopa nimettömiä tietoja. Tämä on esimerkiksi tietoa siitä, mitä tuotteita olet katsellut, ostettiinko jotain, mitä tuotteita etsitään jne. Sivustojen lisäksi jotkut mainoskumppanimme keräävät myös tietoja millä sivuilla olet aiemmin käynyt tai mistä tuotteista olet esimerkiksi kiinnostunut, voidakseen näyttää sinulle parhaiten sopivan mainonnan. Näitä salanimiä ei koskaan yhdistetä henkilötietoihisi. Näiden tietojen ainoa tarkoitus on antaa mainoskumppaneillemme mahdollisuus pyytää sinua mainostamisella, joka voi todella kiinnostaa sinua. Näitä salanimiä ei koskaan yhdistetä henkilötietoihisi. Tämän ainoa tarkoitus on antaa mainoskumppaneillemme mahdollisuus tarjota sinulle mainostusta, joka saattaa todella kiinnostaa sinua. Näitä salanimiä ei koskaan yhdistetä henkilötietoihisi.

Uudelleen kohdentaminen Verkkosivumme käyttävät ns. Uudelleenkohdennustekniikoita. Käytämme näitä tekniikoita tehdäksemme Internet-tarjouksen kiinnostavammaksi sinulle. Tämä tekniikka mahdollistaa kaupastamme ja tuotteistamme jo kiinnostuneille Internet-käyttäjille osoitettua mainostamista kumppaneidemme verkkosivuilla. Olemme vakuuttuneita siitä, että henkilökohtaisen, aihepiiriin perustuvan mainonnan näyttäminen on Internetin käyttäjille yleensä mielenkiintoisempaa kuin mainonta, jolla ei ole tällaista henkilökohtaista viittausta. Näiden mainosmateriaalien esittely kumppaneidemme sivustoilla perustuu evästetekniikkaan ja aiemman käyttökäyttäytymisen analyysiin. Tällainen mainonnan muoto on täysin anonyymi. Mitään käyttäjäprofiileja ei liitetä henkilötietoihisi. Sivustomme avulla hyväksyt evästeiden käytön ja siten käyttäjän keräämät, tallennetut ja käyttämät käytötiedot. Lisäksi tietosi tallennetaan evästeisiin selainistunnon päättymisen jälkeen, ja ne voidaan kutsua uudelleen seuraavan kerran käydessäsi esimerkiksi verkkosivustolla. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa myöhemmin, kieltäytymällä hyväksymästä evästeitä selaimen asetuksissa.

Kuinka voit estää evästeiden tallentamisen?

Voit määrittää selaimessa, että evästeet hyväksytään vain, jos annat suostumuksen niille. Jos haluat hyväksyä vain Nordic Oil -evästeet, mutta et palveluntarjoajiemme ja yhteistyökumppaneidemme evästeitä, voit valita selaimessa asetuksen "Estä kolmannen osapuolen evästeet". Verkkoselaimesi valikkopalkin ohjetoiminto näyttää pääsääntöisesti, kuinka uudet evästeet voidaan hylätä ja miten jo vastaanotetut evästeet deaktivoidaan. Löydät yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten asetukset tehdään käyttämässäsi selaimessa, seuraavasta linkistä. Suosittelemme, että kirjaudut aina kokonaan ulos yleisistä tietokoneista, joiden evästeet, ja flash-evästeet on hyväksytty.

5. LOKITIEDOSTOT

Aina kun nordicoil.fi -sivusto avataan, käyttötiedot siirretään vastaavan Internet-selaimen kautta ja tallennetaan lokitiedostoihin, ns. Palvelinlokitiedostoihin. Tallennetut tietorekisterit sisältävät seuraavat tiedot: käyttöpäivämäärä ja -aika, käytetyn sivun nimi, IP-osoite, viite-URL (lähteen URL-osoite, jolta tulit verkkosivustolle), siirretyn tiedon määrä, tuote ja käytetyn selaimen versiotiedot. Käyttäjien IP-osoitteet poistetaan tai nimetään nimettömiksi käytön päättymisen jälkeen. Anonymisointi muuttaa IP-osoitteita siten, että henkilökohtaisia ​​tai tosiasiallisia olosuhteita koskevia yksittäisiä tietoja ei voida enää antaa tietylle tai tunnistettavalle luonnolliselle henkilölle tai vain suhteettoman paljon aikaa, kustannuksia ja henkilöstöä käytettäessä. Arvioimme näitä lokitiedostotietoja nimettömässä muodossa tarjouksten parantamiseksi entisestään ja tehdäksemme niistä entistä käyttäjäystävällisempiä, löytääksemme ja korjataksemme virheet nopeammin ja hallita palvelimen kapasiteettia. Voimme esimerkiksi seurata, milloin Nordic Oilin verkkosivun käyttö on erityisen suosittua, ja vastaava tietomäärä on saatavissa, jotta takaamme sinulle nopeimman mahdollisen ostokokemuksen. Lisäksi analysoimalla lokitiedostot voimme nopeasti tunnistaa ja korjata virheet Nordic Oil -kaupassa.

6. VERKKOANALYYSIT

6.1 GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics on Google Inc:n tarjoama palvelu, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla Google voi analysoida tarjontamme käyttöä. Evästeiden tallentamat verkkosivustomme käyttöä koskevat tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään yleensä Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Haluamme huomauttaa, että koodi "gat._anonymizeIp();;" on lisätty verkkosivustoomme Google Analyticsiin IP-osoitteiden nimettömän kokoamisen (ns. IP-peittäminen) takaamiseksi. Pyrkimyksemme mukaan Google tallentaa IP-osoitteesi vain lyhennetyssä muodossa, mikä takaa nimettömän käytön eikä salli johtopäätöksien tekemistä henkilöllisyydestäs. Jos IP-nimettömyys aktivoidaan verkkosivustollamme, Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää mainittuja tietoja arvioidaksesi verkkosivujemme käyttöä, laatiakseen raportteja verkkosivustojen toiminnasta meille ja tarjoamalla meille muita verkkosivustojen ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Selaimesi osana Google Analyticsia lähettämää IP-osoitetta ei liitetä muihin Google-tietoihin. Google siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille vain lain nojalla tai tilausten käsittelyn puitteissa. Google ei missään tapauksessa yhdistä tietojasi muihin Googlen keräämiin tietoihin. Tätä verkkosivustoa käyttämällä ilmoitat suostumuksesi Googlen käsittelemään sinua koskevia tietoja ja aiemmin kuvattua tietojenkäsittelytapaa sekä ilmoitettua tarkoitusta. Voit estää evästeiden tallentamisen asettamalla selainohjelmistosi vastaavasti ;; haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme toimintoja täysimääräisesti. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeen luomia ja tämän verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja käsittelemään näitä tietoja Googlessa lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selaimen laajennuksen. Löydät lisätietoja Google Analyticsista ja tietosuojasta osoitteessa: thttp://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

6.2 SMARTLOOK

Parantaaksesi verkkosivustoamme, käytämme Smartsupp.com, sro, Milady Horakove 13, 602 00 Brno, Tšekki, analyysityökalua "Smartlook", joka mahdollistaa nordicoil.fi:n käytön nimettömän arvioinnin. Anonyymit käyttölokit tallennetaan lakisääteisten määräysten mukaisesti ja poistetaan automaattisesti kolmen päivän kuluttua. Lisätietoja Smartsuppin tietosuojakäytännöstä: smartsupp.com/privacy.

6.3 CRITEO

Verkkosivustollamme käytetään Criteo GmbH:n tekniikkaa kerätä ja tallentaa nimettömiä tietoja verkkosivustojen kävijöiden surffaamiskäyttäytymisestä markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot tallennetaan vierailijan tietokoneen evästeisiin. Criteo GmbH analysoi nimettömästi tallennetun surffaamiskäyttäytymisen algoritmin avulla ja voi sitten näyttää kohdennettuja tuotesuosituksia henkilökohtaisina mainosnauhoina muilla verkkosivustoilla (ns. julkaisijat). Tietoja ei missään tapauksessa voida käyttää henkilöllisyyden tunnistamiseen verkkosivustomme vierailijana. Kerättyjä tietoja käytetään vain tarjouksen parantamiseksi. Tietoja ei muulla tavalla käytetä tai paljasteta kolmansille osapuolille.

Löydät lisätietoja käytetystä tekniikasta Criteo GmbH:n tietosuojamääräyksissä: http://www.criteo.com/de/privacy/

6.4 MICROSOFT

Online-tarjouksissamme käytetään myös Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) tulosseurantaa. Microsoft Bing Ads asettaa evästeen tietokoneellesi, jos olet päässyt verkkosivuillemme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Microsoft Bing voi tällä tavoin nähdä, että joku klikkasi mainosta, ohjattiin verkkosivustollemme ja saavutti ennalta määrätyn aloitussivun (tulossivun).

Selvitämme vain niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka klikkasivat Bing-mainosta ja siirrettiin sitten tulossivulle. Käyttäjän henkilöllisyyttä koskevia henkilökohtaisia tietoja ei paljasteta. Jos et halua osallistua seurantaprosessiin, voit myös kieltäytyä evästeen sallivasta asetuksesta - esimerkiksi selaimen avulla, joka yleensä poistaa evästeiden automaattisen asetuksen käytöstä.

Lisätietoja tietosuojasta ja Microsoft Bingissä käytetyistä evästeistä löytyy Microsoftin verkkosivuilta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement

6.5 CRAZYEGG.COM

Tämä sivusto käyttää seurantatyökalua CrazyEgg.com, tallentaakseen satunnaisesti valittuja yksittäisiä käyntejä (vain nimettömällä IP-osoitteella). Tämän seurantatyökalun avulla evästeitä voidaan käyttää verkkosivustojen käytön arvioimiseen (esim. mitä sisältöä klikataan). Tätä tarkoitusta varten käyttöprofiili näytetään visuaalisesti. Työkalua käytettäessä emme ei kerää, käsittele tai käytä henkilökohtaisia tietoja. Käyttöprofiilit luodaan vain käytettäessä salanimiä.

Voit estää CrazyEgg.com:n tuottamien tietojen keräämisen, käsittelyn ja tallentamisen milloin tahansa noudattamalla seuraavassa osoitteessa olevia ohjeita http://www.crazyegg.com/opt-out

Lisätietoja CrazyEgg.com-sivuston tietosuojasta löytyy osoitteesta http://www.crazyegg.com/privacy.

6.6 GOOGLE ADWORDS CONVERSION TRACKING

Tämä verkkosivusto käyttää myös Google-tulosseurantaa. Google Adwords sijoittaa evästeen tietokoneellesi, jos olet saavuttanut verkkosivustomme Google-mainoksen avulla. Näiden evästeiden voimassaoloaika umpeutuu 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä Adwords-asiakkaan verkkosivuilla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, Google ja asiakas voivat tunnistaa, että käyttäjä klikkasi mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle. Jokainen Adwords-asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei siis voida seurata Adwords-asiakkaiden verkkosivujen kautta. Tulosevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet tulosseurannan. AdWords-asiakkaat selvittävät niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat mainostaan ​​ja ohjasivat sivua tulosseurantatunnisteella. Et kuitenkaan saa mitään tietoja, joita voidaan käyttää käyttäjien henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos et halua osallistua seurantaprosessiin, voit myös kieltäytyä evästeen tarvittavasta asetuksesta - esimerkiksi selaimen avulla, joka yleensä poistaa evästeiden automaattisen asetuksen käytöstä.

Voit myös deaktivoida evästeet tulosseurantaa varten asettamalla selaimesi siten, että verkkotunnuksen www.googleadservices.com evästeet estetään. Googlen tietosuojaohjeet tulosseurannasta ovat osoitteessa: https://support.google.com/adwords/answer/1722022?hl=de

6.7 HOTJAR

Tämä verkkosivusto käyttää analyysi- ja palautetyökalu Hotjaria (Hotjar Ltd.). Hotjar antaa meille mahdollisuuden optimoida verkkosivusto käyttäjille paremmin kohdennettujen analyysien, kuten lämpökarttojen, avulla. Tietojen keruu ja tallennus voidaan tehdä milloin tahansa www.hotjar.com/opt-out.

Katso lisätietoja siitä, kuinka Hotjar käsittelee henkilötietojasi ja oikeuksiasi tässä suhteessa, katso Hotjarin tietosuojatiedot.

(Ote tietosuojaohjeista Hotjar - englanti) https://www.hotjar.com/privacy.

7.1 DOUBLECLICK BY GOOGLE

Doubleclick by Google on palvelu, jonka tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Googlen Doubleclick käyttää evästeitä esittämään asiaan liittyviä mainoksia. Selaimellesi on annettu salaniminen tunnistenumero (ID) jotta voidaan tarkistaa, mitkä mainokset on näytetty selaimessasi ja mitkä mainokset on kutsuttu. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. DoubleClick-evästeiden käyttö antaa Googlelle ja sen kumppanisivustoille vain mahdollisuuden sijoittaa mainoksia aiempien käyntien perusteella meidän tai muille Internet-sivustoille. Google välittää evästeiden tuottamat tiedot USA:n palvelimelle arviointia varten ja tallentaa ne siellä. Google siirtää tietoja kolmansille osapuolille vain lakisääteisten määräysten nojalla tai tilausten käsittelyn puitteissa. Google ei missään tapauksessa yhdistä tietojasi muihin Googlen keräämiin tietoihin. Avaamalla verkkosivumme suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja ja yllä kuvattua tietojenkäsittelytapaa sekä ilmoitettua tarkoitusta. Voit estää evästeiden tallentamisen asettamalla selainohjelmistosi vastaavasti ;; Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme toimintoja täysimittaisesti. Lataa ja asenna käytettävissä olevat selaimen laajennukset DoubleClickin deaktivointilaajennuksen alle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää DoubleClick-evästeitä Digital Advertising Alliance -verkkosivustolla tämän linkin deaktivoinnissa.

7.2 PROPELLERADS

PROPELLERADS on Propeller Ads Ltd:n tarjoama palvelu, Karaiskaki Street 15, 3032, Limassol, Kypros. Propellerads käyttää evästeitä esittämään sinulle merkityksellisiä mainoksia. Selaimellesi on annettu salaniminen tunnistenumero (ID) tarkistamaan, mitkä mainokset on näytetty selaimessasi ja mitkä mainokset on kutsuttu. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. PROPELLERADS-evästeiden käyttö antaa Propelleradsille ja sen kumppanisivustoille luvan vain sijoittaa mainoksia aiempien vierailujen perusteella Internetissä tai muilla verkkosivustoilla. Verkkosivumme avulla suostut siihen, että Propeller Ads käsittelee sinua koskevia tietoja, yllä kuvatun tietojenkäsittelytavan ja ilmoitetun tarkoituksen. Voit estää evästeiden tallentamisen asettamalla selainohjelmistosi vastaavasti; haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme toimintoja täysimääräisesti. Voit myös estää evästeiden tuottamien tietojen keräämisen ja sivustoosi Propeller Adsin käyttämisen ja heidän tietojen käsittelyn poistamalla sen käytöstä tämän linkin avulla.

Löydät lisätietoja käytetystä tekniikasta Propeller Ads Ltd:n tietosuojakäytännöstä.

7.3 FACEBOOK PIXEL

Online-tarjouksessamme ns "Facebook Pixel" sosiaalisessa verkostossa Facebook, jonka tarjoaa Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA tai, jos asut EU: ssa, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irlanti ("Facebook").

Facebook Pixelin avulla Facebook voi toisaalta määrittää sinut online-tarjouksemme kävijäksi kohderyhmänä mainosten (ns. "Facebook-mainosten") näyttämisessä. Vastaavasti käytämme Facebook Pixeliä näyttämään vain Facebook-mainoksemme, jotka olemme asettaneet niille Facebook-käyttäjille, jotka ovat myös osoittaneet kiinnostusta verkkotarjoukseemme tai joilla on tiettyjä ominaisuuksia (esim. kiinnostuksia tietyistä aiheista tai tuotteista, jotka perustuvat vierailtuihin verkkosivustoihin), että välitämme Facebookille (ns. "mukautetut yleisöt"). Facebook Pixelin avulla haluamme myös varmistaa, että Facebook-mainoksemme vastaavat käyttäjien potentiaalista kiinnostusta, eikä niistä aiheudu haittaa.

Facebookin tietosuojailmoitus Facebook käsittelee tiedot Facebookin tiedonkäyttöohjeiden mukaisesti. Vastaavasti yleiset tiedot Facebook-mainosten näyttämisestä Facebookin tietojenkäytännössä. Voit saada erityisiä tietoja ja yksityiskohtia Facebook Pixelistä ja sen toiminnasta Facebook-ohjeosasta.

EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyydensuoja. Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja tarjoaa siten takeen noudattaa eurooppalaista tietosuojalakia.

Pohja. Facebook Pixelin käyttö ja ”muuntoevästeiden” tallentaminen perustuu 6 artiklan kohtaan. 1 lit f GDPR. Meillä on perusteltu intressi analysoida käyttäjien käyttäytymistä sekä verkkosivustomme että mainonnan optimoimiseksi.

Sopimus. Tietojenkäsittelysopimus Tietojen käsittelemiseksi, joiden osalta Facebook toimii sopimustietojen käsittelijänä, olemme tehneet Facebookin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, jossa velvoitamme Facebookin suojaamaan asiakkaidemme tietoja eikä luovuttaa niitä kolmansille osapuolille.

Vastalause. Vaikka rekisteröimme lailliset edut Facebook Pixelin käyttämisessä ja "muuntoevästeiden" tallentamisessa, tarjoamme sinulle opt-out-vaihtoehtoja. Voit estää Facebook Pixelin tietojen tallentamisen ja tietojesi käytön Facebook-mainosten näyttämiseen. Voit määrittää, minkä tyyppisiä mainoksia sinulle näytetään Facebookissa, siirtymällä Facebookin asettamalle sivulle ja seuraamalla siellä käyttöperusteisen mainonnan asetusten ohjeita. Asetukset ovat alustasta riippumattomia, ts. Niitä sovelletaan kaikkiin laitteisiin, kuten pöytätietokoneisiin tai mobiililaitteisiin. Voit myös käyttää evästeitä, joita käytetään etäisyyden mittaamiseen ja mainostamiseen verkkomainontaaloitteen deaktivointisivun kautta, ja lisäksi USAmerican-verkkosivusto aboutads.info tai eurooppalainen verkkosivusto youronlinechoices.com ovat eri mieltä. 

8. SOSIAALISET LISÄOSAT

8.1 SOCIAL PLUGINS

Verkkosivumme käyttää sosiaalisia lisäosia (“plugins”) erilaisista sosiaalisista verkostoista. Näiden laajennusten avulla voit esimerkiksi jakaa sisältöä tai suositella tuotteita. Plugins on oletusarvoisesti deaktivoitu sivustossa nordicoil.fi, joten ne eivät lähetä mitään tietoja. Voit aktivoida laajennukset napsauttamalla "Aktivoi sosiaalinen media" -painiketta. Plugins voidaan tietysti deaktivoida napsautuksella. Jos nämä laajennukset aktivoidaan, selaimesi luo suoran yhteyden kyseisen sosiaalisen verkon palvelimiin heti, kun he kutsuvat verkkosivustomme verkkosivustolle. Laajennuksen sisältö välitetään suoraan sosiaalisesta verkosta selaimeesi, joka integroi sen verkkosivustolle. Integroimalla laajennukset, sosiaalinen verkosto vastaanottaa tiedot, jota olet antanut verkkosivustomme vastaavalla sivulla. Jos olet kirjautunut sisään sosiaaliseen verkostoon, tämä voi antaa vierailun tilillesi. Jos olet vuorovaikutuksessa laajennuksien kanssa, esimerkiksi painamalla Facebookin Tykkää-painiketta tai jättämällä kommentin, vastaava tieto välitetään selaimesta suoraan sosiaaliseen verkkoon ja tallennetaan sinne. Tiedonkeruun tarkoitusta ja laajuutta sekä tietojen jatkokäsittelyä ja käyttöä sosiaalisissa verkostoissa sekä oikeuksiasi ja asetusvaihtoehtojasi yksityisyyden suojaamiseksi, katso kunkin verkon tai verkkosivuston tietosuojatiedot. Löydät linkit alta. Vaikka et ole kirjautunut sosiaalisiin verkostoihin, verkkosivustot, joissa on aktiiviset sosiaaliset liitännäiset, voivat lähettää tietoja verkkoihin. Aktiivinen laajennus asettaa evästeen tunnisteella joka kerta, kun verkkosivustoa käytetään. Koska selaimesi lähettää tämän evästeen joka kerta, kun muodostat yhteyden verkkopalvelimeen, verkko voisi periaatteessa luoda profiilin, mille verkkosivustoille tunnisteeseen kuuluva käyttäjä pääsee. Ja sitten olisi myös täysin mahdollista antaa tämä tunniste henkilölle myöhemmin - esimerkiksi kirjautuessasi myöhemmin sosiaaliseen verkkoon. Käytämme seuraavia laajennuksia verkkosivuillamme: Facebook, Twitter ja Pinterest Jos et halua sosiaalisten verkostojen keräävän sinusta tietoja aktiivisten laajennusten kautta, valitse "Estä kolmannen osapuolen evästeet". Sitten selain ei lähetä evästeitä palvelimelle upotetun sisällön saamiseksi muilta palveluntarjoajilta. Tällä asetuksella muut sivun poikkitoiminnot eivät kuitenkaan välttämättä toimi enää laajennusten lisäksi.

8.2 FACEBOOK

Käytämme laajennuksia sosiaalisesta verkosta facebook.com, jota ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Löydät linkin Facebookin tietosuojakäytäntöön täältä.

8.3 TWITTER

Käytämme laajennuksia sosiaalisesta verkosta Twitter, jota ylläpitää Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA ("Twitter"). Löydät linkin Twitterin tietosuojakäytäntöön täältä.

8.4 PINTEREST

Käytämme pluginsia sosiaalisesta verkosta Pinterest, jota ylläpitää Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, USA ("Pinterest"). Löydät linkin Pinterestin tietosuojakäytäntöön täältä.

9. SOSIAALINEN KIRJAUTUMINEN

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rekisteröityä meille suoraan käyttämällä olemassa olevaa Facebook-profiiliasi. Jos haluat käyttää tätä toimintoa, sinut ohjataan ensin Facebookiin. Siellä sinua pyydetään kirjautumaan sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Emme tietenkään saa kirjautumistietojasi. Jos olet jo kirjautunut Facebookiin, tämä vaihe ohitetaan. Facebook kertoo sitten mitä tietoja siirretään meille (julkinen profiili, ystäväluettelo, sähköpostiosoite ja nykyinen asuinpaikka). Vahvistat tämän "OK" -painikkeella. Käytämme siirrettyjä tietoja asiakastilisi luomiseen, vaikka emme tallenna ystäväluetteloa. Asiakastililläsi ja Facebook-tililläsi ei ole pysyvää yhteyttä. Ole hyvä ja katso tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö Facebookissa sekä oikeutesi ja asetusvaihtoehdot yksityisyytesi suojelemiseksi. Facebook-tietosuojailmoitus.

10. SÄHKÖPOSTI & LOMAKKEET

Käytämme Zendesk tikettijärjestelmää, joka on Zendesk Inc. -yrityksen asiakaspalvelualusta, 989 Market Street # 300, San Francisco, CA 94102 prosessoidaksemme asiakkaidemme kyselyitä, jotka verkkosivustollemme tallennetaan vastaamaan tietotarpeitasi. Zendesk on sertifioitu osallistuja ns. Privacy Shield -kehyksessä ja täyttää siten vähimmäisvaatimukset laillisesti vaatimusten mukaiselle tilaustietojen käsittelylle.

Löydät lisätietoja Zendeskin suorittamasta tietojenkäsittelystä Zendeskin tietosuojakäytännöstä täältä. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös suoraan Zendeskin tietosuojavastaavaan: privacy@zendesk.com

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai käyttämällä verkkosivustolla olevaa lomaketta, käytämme vain antamasi henkilötietoja käsitelläksesi pyyntösi. Annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Määritetyt tiedot ja viestihistoria palvelupisteemme kanssa tallennetaan seurantakysymyksiä ja myöhempiä yhteydenottoja varten. Yhteyslomakkeeseen syötetyt tiedot käsitellään suostumuksesi perusteella (6 artiklan 1 kohta GDPR).

Olemme tehneet sopimuksen tilausten tietojenkäsittelystä Zendeskin kanssa ja panemme täysin täytäntöön Saksan tietosuojaviranomaisten tiukat vaatimukset Zendeskin käytön aikana.

11. MAKSUPALVELUN TARJOAJA

11.1 KLARNA

Klarna tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja (esim. osamaksu). Jos päätät maksaa Klarnalla (Klarna kassaratkaisu), Klarna kerää sinulta erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja. Löydät lisätietoja tästä Klarnan tietosuojailmoituksesta seuraavasta linkistä: https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/.

Klarna käyttää evästeitä optimoidaksesi Klarna-kassatietoratkaisun käytön. Kassaratkaisun optimointi edustaa 6 artiklan 3 kohdassa tarkoitettua perusteltua kohtaa. 1 lit. f GDPR. Yksityiskohdat Klarna-evästeiden käytöstä löytyvät seuraavasta linkistä:: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/cookie/de_de/checkout.pdf.

Tietosi lähetetään Klarnaan 6 artiklan 2 kohdan nojalla. 1 lit. GDPR (suostumus) ja 6 artiklan 1 kohta 1 lit. b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumus tietojenkäsittelyyn milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojenkäsittelytoimintojen tehokkuuteen.

11.2 SOFORT

Verkkosivumme tarjoaa Tilisiirto-vaihtoehdon "Sofortüberweisung". Tämän maksupalvelun tarjoaja on Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München (jäljempänä ”Sofort GmbH”).

"Sofortüberweisung" -tapahtuman avulla saamme Sofort GmbH:lta reaaliaikaisen maksuvahvistuksen ja voimme heti käsitellä tilauksesi.

Jos olet valinnut maksutavan "Sofortüberweisung", lähetät PIN-koodin ja voimassa olevan TAN-koodin Sofort GmbH:lle, jolla he voivat kirjautua verkkopankkitilillesi. Sofort GmbH tarkistaa tilisi saldon automaattisesti kirjautumisen jälkeen ja suorittaa siirron meille antamasi TAN-koodin avulla.

PIN-koodin ja TAN-koodin lisäksi syöttämäsi maksutiedot ja henkilökohtaiset tietosi lähetetään myös Sofort GmbH:lle. Tietoja sinusta ovat etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero (t), sähköpostiosoite, IP-osoite ja muut maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot. Näiden tietojen välittäminen on välttämätöntä henkilöllisyytesi selvittämiseksi ilman epäilyksiä ja petosyritysten estämiseksi.

Tietosi siirtäminen Sofort GmbH:lle perustuu Art. 6 kohta 1 lit GDPR (suostumus) ja art. 6 kohta 1 lit b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumus tietojenkäsittelyyn milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojenkäsittelytoimintojen tehokkuuteen.

Lisätietoja maksusta Sofortilla löydät seuraavista linkeistä: https://www.sofort.de/datenschutz.html ja https://www.klarna.com/sofort/.

12. TURVALLINEN TIETOJEN SIIRTO

Henkilötietosi siirretään turvallisesti salauksen avulla. Tämä koskee tilausta ja asiakkaan kirjautumista. Käytämme SSL (Secure Socket Layer) -koodausjärjestelmää. Lisäksi suojaamme verkkosivustomme ja muut järjestelmämme teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä luvattomien henkilöiden tietojen tuhoutumiselta ja pääsyltä muuttamiseen tai jakeluun.

12. OSAPUOLTEN TIETOJEN OIKEUDET

Liittovaltion tietosuojalain mukaan asiakkaillamme on oikeus vapaaseen tietoon tallennetuista tiedoista sekä oikeus oikaista, estää tai poistaa tietoja. Otamme tietosuojamme erittäin vakavasti. Jotta henkilötietoja ei siirretä kolmansille osapuolille, lähetä pyyntö meille sähköpostitse tai postitse selkeällä henkilöllisyydellä:

Nordic Trading Group BV, Passage Molenpoort 28, PB. 1414, 6501 Nijmegen, Alankomaat

sähkoposti: privacy@nordicoil.de

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet:

• Art. 15 GDPR, oikeus pyytää tietoja käsittelemistämme henkilötiedoista siinä määritellyssä laajuudessa;

•Art. 16 GDPR, sinulla on oikeus pyytää heti korjaamaan tallentamiamme vääriä tai puutteellisia henkilötietoja;

• Art. 17 GDPR, oikeus vaatia meille tallentamiesi henkilötietojesi poistamista, jollei niitä käsitellä edelleen - käyttää oikeutta sananvapauteen ja tiedonvapauteen; - laillisen velvoitteen täyttäminen - yleisen edun vuoksi tai - vaatia, toteuttaa tai puolustaa laillisia vaatimuksia;

• Art. 18 GDPR, oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista siltä osin kuin

-kiistät tietojen oikeellisuuden; - käsittely on laitonta, mutta kieltäydyt poistamasta sitä;

- emme enää tarvitse tietoja, mutta tarvitset niitä laillisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen tai

- olet vastustanut 2 artiklan mukaista käsittelyä 21 GDPR;

• Art. 20 GDPR, oikeus vastaanottaa meille toimittamasi henkilötietosi jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää siirtoa toiselle vastuuhenkilölle;

• Art. 77 GDPR:llä on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä tavanomaisen asuin- tai työpaikkasi valvontaviranomaiseen tai yhtiön pääkonttoriin.