Voivatko mehiläiset tuottaa kannabis-hunajaa?

Voivatko mehiläiset tuottaa kannabis-hunajaa?

Mies, joka kutsuu itseään Nicholas Trainer-bees (mehiläiskouluttaja), tuli jonkinlaiseksi legendaksi sekä mehiläishoitajien että kannabiksen harrastajien keskuudessa. Hän väittää kouluttaneensa mehiläisiä tekemään hunajaa kannabiskasveista. Legendatittelinsä hän sai, koska hän teki jotain mitä kukaan muu ei ole saanut ennen tehtyä. Nicholas on 40-vuotias mies, joka asuu Ranskassa. Mehiläishoitajan, käsityöläisen ja lukkosepän lisäksi hän on myös kannabiksen suorasanainen kannattaja. Hän on käyttänyt lempinimeä “mehiläisten kouluttaja” yli 20 vuotta. Tämä johtuu siitä, että hän on aina nauttinut ajanvietosta kaikenlaisten eläinten, etenkin hyönteisten ja ennen kaikkea mehiläisten kanssa. Hän tarkkailee niitä ja sanojensa mukaan hän kouluttaa ampiaiset käyttäytymään haluamallaan tavalla.

Kanna-hunaja on oikeasti juttu

Kannabiksella ja hunajalla on paljon yhteistä. Molemmat ovat luonnollisia tuotteita, jotka on valmistettu ihmisen minimaalisesta toimesta, ja niillä on uskomattomia terveyshyötyjä. Nicholas löysi menestyksekkäästi tavan yhdistää rakkautensa mehiläishoitoon ja intohimonsa kannabikseen.

Kouluttamalla mehiläisiä keräämään hartsia kannabiksesta, Nicolas on pystynyt auttamaan heitä tuottamaan kannabis-hunajaa. Nicolas koulutti aikaisemmin mehiläisiä keräämään sokeria hedelmistä eikä kukista, joihin ne yleensä menevät, joten seuraava askel oli kouluttaa mehiläiset keräämään kannabis-hartsia.

Mehiläisiin ei vaikuta pihkan kannabinoidit, mitä ne syövät kerätessään. Tämä johtuu siitä, että mehiläisillä, toisin kuin ihmisillä, ei ole endokannabinoidi- järjestelmää. Joten älä huoli, mehiläiset ovat täysin terveitä!

”Kaikki, mikä kulkee mehiläisen kehon läpi, paranee”, hän sanoi. Puista ja kasveista saatu pihka, mukaan lukien kannabis, muuttuu propoliseksi, joka on antiseptinen, antibioottinen, sienetön ja antibakteerinen. Mehiläiset käyttävät myös mistä tahansa kannasta peräisin olevaa pihkaa, mikä tarkoittaa sitä, että on olemassa melkein rajattomat mahdollisuudet erilaisten kanna-hunajatuotteiden valmistukseen.

Nicholasin matka kannabiksen kanssa

Nicholasin henkilökohtainen matka kannabiksen kanssa alkoi, kun hän alkoi ymmärtää, että lääkinnällinen marihuana auttaisi hänen hyperaktiivisuuttaan. Lapsena hän alkoi joutua paljon vaikeuksiin koulussa, koska hän oli hyperaktiivinen, mikä johti lopulta hänellä koulun keskeytymiseen. Pian koulunkäynnin päätyttyä hän kuitenkin huomasi, että kannabiksen käyttö lääketieteellisiin tarkoituksiin auttoi häntä selviytymään tilastaan.

Kritiikkiä

Jotkut netti-kommentoijat ovat kritisoineet kanna-mehiläishoitajan väitteitä. ”Mehiläiset imevät mettä, ei siitepölyä”, yksi henkilö kirjoitti Facebookissa. ”Ne imevät mettä sen korkean sokeripitoisuuden vuoksi.”

Kimalaisten suojelusäätiön mukaan kanna-hunaja väitteet ovat totta. Säätiön tiedottaja Darryl Cox sanoi: ”Mehiläiset voivat kerätä kannabiksen siitepölyä, mikä olisi mahdollisesti päihdyttävää. Nepalin vuoristossa on mehiläisillä tuotettu hunajatyyppi, joka tunnetaan paikallisesti nimellä ”hullu-hunaja”

Nepalin mehiläiset tuottavat erityisen voimakkaan hunajatyypin, joka näyttää ja maistuu paljon erilaiselta kuin mitä ruokakaupasta voi löytää. Tällä hunajalla on hiukan enemmän hallusiogeenisiä vaikutuksia kuin keskimääräisellä hunajalla. “Hullu hunajaa” tuottavat mehiläiset, jotka syövät rhododendron kukista, mitkä antavat hunajalle psykoaktiivisia vaikutuksia.

Nicholasilla on yli 1300 Facebook-seuraajaa ja he etsivät jotain, jota kukaan muu ei voi tarjota: kauniita valokuvia kannabiksen kasveista mehiläisten kanssa. Erityistä tässä projektissa on, että se innostaa mehiläishoitoa harrastuksena. Tämä on valtava etu ympäristölle, koska mehiläiskannat ovat välttämättömiä ja ovat vähentyneet kaikkialla maailmassa.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.