Priya Mishran haastattelu: Intian ensimmäinen naispuolinen kannabisaktivisti

Priya Mishran haastattelu: Intian ensimmäinen naispuolinen kannabisaktivisti

Hän on kannabisyrittäjä ja -aktivisti, jolla diagnosoitiin vaiheen 3 imusolmukkeen tuberkuloosi. Kannabis pelasti hänen henkensä. Tämä on hänen tarinansa.

Priya Mishra on Intian ensimmäinen naispuolinen kannabisaktivisti, joka oli jo kuolemanvuoteellaan, kunnes kannabis pelasti hänen henkensä. Hänellä todettiin vaiheen 3 imusolmukkeen tuberkuloosi, ja hänen käyttämänsä reseptilääkkeet vain pahensivat tilannetta. Neljän kuukauden kuluessa kannabis teki hänelle sen, mihin nämä lääkkeet eivät pystyneet … antoivat hänen elämänsä takaisin. Lääkärit sanoivat, että voi kestää vuosia jotta hänen kehonsa palaa normaaliksi.

Haastattelussa Priya Mishra kertoo kannabiateollisuudesta Intiassa ja hänen startupistaan, ​​Hempvatista.

Kuinka tutustuit kannabikseen?

Priya: Stoner-ystävät ja Internet. Minulla on stoner-ystäviä kuten kenllä tahansa. Koska tuberkuloosilääkeni ei antanut minulle mitään lievitystä kipuun, eräänä päivänä ystäväni antoi minulle sätkän, jotta voisin ainakin nukkua. Sinä yönä nukuin rauhallisesti ja kipu oli kadonnut, silloin huomasin, että tämä kasvi oli minulle hyödyllisempi kuin ottamani lääke, eikä tästä ollut enää paluuta.

Kerro minulle vähän lisää yrityksestäsi ja mikä sai sinut aloittamaan?

Priya: Hempvati on Intiaan perustettu säätiö. Koulutamme, neuvomme ja ohjeistamme potilaita, viranomaisia ​​ja ammattilaisia ​​lääketieteellisestä kannabiksesta ja teollisen hampun käytöstä eri asteilla. Se käynnistettiin vain levittämään tietoisuutta tästä kasvista, joka pelasti henkeni.

Oletko yrittänyt kouluttaa perhettäsi CBD:hen? Kuinka perheesi on reagoinut työhösi kannabisalalla?

Priya: Kesti kokonaisen vuoden, että kerroin perheelleni kannabiksen käytöstä ja aktivismista. Nyt ihmettelen, miksi odotin niin kauan, koska he tukivat yllättävän hyvin minua, kun he huomasivat tyttärensä paranevan nopeammin. Siitä he tiesivät, että se oli hyvä asia. Minulla oli täysi tuki heti, kun he todella ymmärsivät kasvia riittävällä tieteellisellä näytöllä.

Mikä on suosikkikantasi?

Priya: Mysore-mango ja Malana Hash

Kuinka lääkitset itseäsi? Hoidatko jotain tiettyä tilaa?

Priya: Käytän CBD-kapseleita, höyrytän ja poltan kasvin kukkaa. Paransin imusolmukkeiden tuberkuloosin vain kannabiksen ja Satvik-ruoan (orgaaninen, hedelmien ja vihannesten ayurvedinen ruokavalio) avulla. Tuona aikana käytin vain silmuja, joten joko poltin tai tein öljyä itselleni. Tällä hetkellä minulla on yo-yo-selkäranka ja PCOD, joille jatkan kannabiksen käyttöä, eikä mikään muu lääke autta minua kohtelemaan kannabiksen vaikuttamista minulle.

Kuinka ihmiset näkevät kannabista Intiassa?

Priya: Kannabis on upotettu intialaiseen kulttuuriin, historiaan, lääketieteeseen ja kaikkeen. Suurimman osan Himalajan osavaltioista on tiedetty käyttävän ganjaa moniin tarkoituksiin, mukaan lukien lääketiede, kankaat, rehut, jopa vihannekset. Valitettavasti Britannian hamppukomission aikakauden jälkeen koko painopiste oli poistaa tämä järjestelmästämme.

Missä näet Intian laillistavan kannabiksen?

Priya: Olemme työskennelleet todella kovasti viimeisen 4 vuoden aikana saadaksemme kannabiksen lailliseksi muutamissa valtioissa ja saaneet myös keskushallinnon hyväksynnän. Se toimii meidän eduksemme ja koska se on tärkeä osa Ayurvedaa, Intian muinaista lääketieteellistä järjestelmää, toivon pian täydellisen lääketieteellisen laillistamisen. Tällä hetkellä Intiassa CBD perustuu vain reseptiin ja THC:tä käytetään vain lievittävään hoitoon.

Priya: Keskeisesti se on laillista, mutta yksittäisten osavaltioiden on tehtävä päätös (sama kuin Yhdysvalloissa). Olen työskennellyt henkilökohtaisesti viiden osavaltion kanssa 4 vuoden aikana kannabislakien uudistamisesta, ja kaikki ovat olleet myönteisiä … joten se on käsityötä. Lisää ihmisiä ja tietoisuus nopeuttavat prosessia.

Missä näet kannabista viiden vuoden aikana Intiassa?

Priya: Toivon viiden vuoden kuluessa näkevänsä Intian johtavan maailman kannabisbitaloutta. Pelkästään Intiassa on yli 500 alkuperäiskansojen siemenluetteloa – mikä tekee siitä maan, jolla on suurin kantojen määrä! Lisäksi, koska kulttuurimme on käyttänyt kannabista aikojen alusta lähtien, meidän pitäisi olla kannabis-teollisuuden johtajia. Se, että monissa Intian paikoissa hamppua käytetään edelleen teollisiin, lääketieteellisiin ja jopa uskonnollisiin tarkoituksiin, auttaa vain lisäämään tietoisuutta. Koulutus ja tietoisuus ovat avainasemassa.

Haluatko tietää enemmän Hempvatista? Tutustu siihen osoitteessa www.hempvati.com

Seuraa Hempvatia Instagramissa ja Facebookissa.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.