Paranna mielialaasi kiitollisuudella ja CBD:llä

Paranna mielialaasi kiitollisuudella ja CBD:llä

Kuinka parantaa tuottavuutta ja elämäntapaa kiitollisuudella

Meillä kaikilla on ehdottomasti useita syitä olla kiitollisia. Tästä huolimatta kiitollisuus ei ole aina läsnä meissä, ehkä siksi, että elämme elämän läpi liian nopeasti ilman aikaa arvioida mitä meillä on. Toinen syy voi olla, että olemme joutuneet monta kertaa olemaan kiitollisia asioista tuntematta sitä todellisesti, ja tämä on saanut meidät unohtamaan tai blokkaamaan tämän tunteen. Kiitollisuutta on elää hetkessä.

Ajatteleppa, että hetkenä, jona pysähdyt sekunniksi ja sanot: “kiitos” tai “vau, tämä on kaunista”, et ajattele menneisyyttä tai tulevaisuutta, vaan olet ankkuroituneena nykyhetkeen.

Haluatko olla kiitollisempi?

Tässä sinulle kolme mahdollista tapaa ottaa kiitollisuus tavaksi. Ehkä jotkut näistä ideoista saattavat tuntua sinulle itsestään selviltä, mutta veikkaan, että kohta 2 voi yllättää sinut.

1. Kiinnitä huomiota nykyhetkeen

Oletko koskaan kuullut ilmaisua “lopeta ja haista ruusuja?” Se on idiooma, joka tarkoittaa rentoutumista ja irtautumista kiireisestä aikataulusta nauttiaksesi ja arvostaaksesi elämän kauneutta. Tunteaksesi kiitollisuuden tunnetta, on tarpeen pysähtyä, katsoa ympärilleen ja olla tietoinen missä olet ja mitä sinulla on. Ympärilläsi olevien hyvien asioiden toteuttaminen vaatii huomiosi, joka on avain tähän kaikkeen, joskus myös hiljaisuus.

Joitakin harjoitusehdotuksia pysähtymiseen ja elämän hyvyyden huomioimiseen ovat:

Pidä päiväkirjaa

Pidä päiväkirjaa, johon kirjoitat aina 3 asiaa, joista olet vilpittömästi kiitollinen ennen nukkumaanmenoa.

Jos päiväkirjan pitäminen ei ole sinun juttusi, voit liittyä myös Facebook-ryhmään tai muuhun online-foorumiin, jossa ihmiset keskustelevat kiitollisuudesta ja jakavat positiivisia viestejä. Etu asioiden ylös kirjoittamisella on, että nuo sanat pysyvät paperilla ikuisesti, ja tuuli ei puhalla niitä eikä ne hautaudu harmaiden ajatusten alle.

Aloita ”Kiitollisuuspurkki

Sen sijaan, että kirjoittaisit kiitollisia asioita muistikirjaan, kirjoita ne pienille paperille, ota lasipurkki ja varastoi niitä sinne säännöllisesti. Joka kerta kun tunnet kiitollisuutta vuoden aikana, laita se purkkiin. Huomaat kokemasi ilon, kun näet, kuinka kiitospurkki täyttyy päivä päivältä.

Pidä kiitollisuuden hetki

Ilman kirjoittamistakin voit asettaa tietyn ajan päivässä, esimerkiksi aamulla heti herääessäsi tai juuri ennen nukkumaanmenoa, kun olet sängyssä tarkistaen, mitä on tapahtunut päivän aikana ja kiittäen hyviä asioita.

Voit asettaa muistutuksen puhelimeesi esimerkiksi kahdesti päivässä, joka muistuttaa sinua siitä, että on aika pysähtyä muutamaksi minuutiksi missä oletkin ja kysyä itseltäsi:

Mistä olen kiitollinen tällä nimenomaisella hetkellä?

Jos voit pysähtyä useita kertoja päivässä katsoaksesi Instagram-syötteesi, miksi et pysähtyisi hetkeksi analysoimaan, mitä on syytä arvostaa tässä ja nyt? Miten tahansa osoitatkaan kiitollisuutta, kirjoittamalla, ajattelemalla tai kiitosrutiinin luomisella, sillä on erittäin myönteisiä vaikutuksia pitkällä aikavälillä. Sinun tarvitsee vain valita tapa ja… aloittaa se!

2. Arvioi mitä sinulla jo on

Leikkaa tarpeettomia ostoksia. Ole nostalginen ja käy läpi vanhat asiat.

Mene shoppailemaan omassa kodissasi.

Mistä kotisi ostokset koostuvat?

Periaatteessa penkoessamme kaikkia kodin laatikoita ja kaappeja, löydämme niitä ihania, hyödyllisiä tai käytännöllisiä asioita, jotka sinulla jo on ja jotka olet ehkä unohtanut. Matkan varrella voit myös heittää pois tai lahjoittaa asioita, joille sinulla ei ole enää tarvetta

Kauniit ja hyödylliset esineet, jotka löytyvät ”kotishoppaillessa”, tekevät tekevät vaikutuksen. Oman kodin ostokset ovat kiitollisuuden harjoittamista, ensinnäkin siksi, että huomaat, että sinulla oli kauniita asioita muistamatta niitä, ja toiseksi siksi, että arvostat löytyneitä asioita uudelleen, sen sijaan että ne keräävät pölyä.

Kuinka olla kiitollisempi? Etsi asioita, jotka todella herättävät tämän tunteen

Haluamme rohkaista sinua viettämään muutaman minuutin etsimällä niitä syitä, joista voit olla kiitollinen. Mitä enemmän, sitä parempi, mahdollisesti elämäsi on niitä täynnä. Avain näiden motiivien toteuttamiseen on yksinkertainen, mutta usein unohdettava: Sinun on löydettävä asiat, jotka ovat sinulle todella tärkeitä, ne, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Joten mistä sinä olet kiitollinen?

Tärkeimmät asiat

Havahtumisella ja todellisella kiitollisuudella on uskomattomia etuja. Vaikka jotkut päivät voivat olla vaikeampia kuin toiset, yritä tehdä siitä tapa harjoittaa kiitollisuutta päivittäin. Kun havaitset stressaantuneesi ajatellessasi edeltävää työpäivää, voit itse rauhoittua kiitollisuudella.

Pelkkä yksinkertainen hymyileminen voi tehdä paljon muutosta sinulle ja ihmisille, joita ympärilläsi on. Duchennen tutkimus ihmisen ilmeistä on antanut ihmiskunnalle rikkaita viitteitä ja hymyn arvon.

Tutkimukset osoittavat, että arvostus voi auttaa fyysistä + psykologista terveyttäsi, lisätä empatiaa + vähentää aggressiota, parantaa unta + itsetuntoa ja lisätä henkistä voimaa.

Me olemme kiitollisia hampun ja CBD:n laadusta! Mistä sinä olet kiitollinen?

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.