Nordic X ReSea Projekti

Nordic X ReSea Projekti

Nordic Oil on tuotteistaan velkaa luonnolle, joten haluamme antaa jotain takaisin. Tämän vuoden Black Friday -aikana teemme yhteistyötä ReSea-projektin kanssa auttaaksemme tekemään maailmasta terveellisemmän paikan. Keräämme jokaisesta keskiviikon 25. marraskuuta 2020 ja tiistain 1. joulukuuta 2020, välisenä aikana tehdystä tilauksesta ¼ kg muovia maailman valtameriltä. Se vastaa 45 muovipussia, 625 muovipilliä tai 40 kertakäyttöistä pulloa.

Tavoitteenamme on tuoda CBD kaikkien saataville, jotka voivat hyötyä siitä, emmekä voisia auttaa sinua ilman luontoäidin apua. Itsestä huolehtiminen alkaa ympäröivästä maailmasta huolehtimisesta

Miksi teemme näin?

Sijoitukset ovat yksi monista kasvun ja muutoksen avaimista. Olipa kyseessä sijoitus rahoitukseen, aikaan tai tunteisiin, se, mihin me keskitymme ja johon sitoudumme, pyrkii kehittymään. Ympäristön tuhoutumisen ja ilmaston lämpenemisen lisääntyessä hälyttävällä nopeudella jokaisen on tehtävä oma osuutensa ympäristön suojelussa. Nykyään, kun monet ympäristöjärjestöt muodostavat ja käyttävät energiaa kestävien ja uusiutuvien ratkaisujen luomiseen, pienimmätkin ponnistelut voivat lopulta johtaa suuriin muutoksiin siihen, miten suhtaudumme ihmisten kulutukseen ja jätteisiin.

ReSea Projekti

Tänä talvena Nordic Oil -tiimi on päättänyt sijoittaa osan tuotoistamme valtamerten puhdistamiseen. Olemme päättäneet tehdä yhteistyötä tanskalaisen ReSea-projektin kanssa, joka on sitoutunut puhdistamaan valtameriä ja vähentämään ihmisen toiminnan kielteisiä vaikutuksia luontoon. Sijoittamalla tähän toivomme kantaa – ja yhdessä Nordic Oil -perheen kanssa voimme tehdä pysyvän muutoksen.

ReSea-projektin tavoitteena on puhdistaa valtameret ja rannikot Indonesiassa tarkoituksenaan kehittää toimia maailmanlaajuisesti. Heidän puhdistusjärjestelmänsä on luotettava tapa vähentää uuden muovin määrää samalla kun eliminoidaan jätteet vesistä, jota tarvitsemme ruoan valmistukseen, energiaan ja tasapainoista ympäristöä varten.
Ympäristöaktivismin aalto johtaa suurempiin ponnisteluihin näiden neljän asian eduksi – torjunta, uudelleenkäyttö, vähennys ja kierr’tys – ajatus liiallisten muovien ja uusiutumattomien esineiden poistamisesta vedestä näyttää mahdolliselta ja saavutettavalta. ReSea vahvistaa tätä kierrätystavoitetta käsittelemällä kierrätetyt muovit kestävästi käytettäväksi.

Yhteenveto

Monet nykyisin havaitsemistamme kielteisistä ympäristömuutoksista ovat estettävissä, ja niitä voidaan lieventää ajan, ponnistusten ja sitoutumisen avulla. Nordic Oil toivoo levittäväsä tietoisuutta tuhlaavan kulutuksen mallien kitkemiseksi ja siirtävän terveen planeetan tuleville sukupolville.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.