NORDIC OIL X LAND OF HOPE

NORDIC OIL X LAND OF HOPE

Meillä Nordic Oililla on pitkä historia sydäntä lähellä olevien hyväntekeväisyysjärjestöjen tukemisessa, joilla on todellinen ja kestävä vaikutus.

Olemme äskettäin aloittaneet lahjoittamisen ja tuen Land Of Hope -organisaatiolle. Land Of Hope -organisaatio on tanskalainen hyväntekeväisyysjärjestö, jonka perusti Anja Ringgren Lovén samalla Tanskan alueella, josta Dannie ja Christian, Nordic Oilin perustajat, ovat kotoisin. Hyväntekeväisyysjärjestö pyrkii pelastamaan Nigerian lapsia, joita on syytetty noituudesta ja joita uhkaa hylkääminen ja vaino.

Land of Hope -tehtävä?

Yhdessä Nigerian köyhimmistä yhteisöistä Land of Hope pyrkii pelastamaan viattomia lapsia, joita on syytetty noituudesta ja joiden seurauksena heitä on kidutettu ja jätetty perheiden ja yhteisöjen ulkopuolelle.

Land of Hope tarjoaa turvallisen tilan näille lapsille ja antaa heille mahdollisuuden turvaan ja opiskeluun. Se ei kuitenkaan lopu lapsiin – Land of Hope toteuttaa myös koulutusprojekteja ympäröiville yhteisöille levittääkseen tietoisuutta siitä, kuinka taikausko voi vaikuttaa lapsen elämään.

Anja aloitti hankkeen Nigerian Akwa Ibom -yhteisössä, jossa lapsia vastaan on esitetty hälyttävän paljon syytöksiä heidän osallistumisestaan mustaan magiaan ja noituuteen. Tämä johtuu monimutkaisesta sekoituksesta taikauskoa, koulutuksen puutetta ja syvälle juurtuneita uskonnollisia tapoja.

Land of Hope tarjoaa turvallisen paikan näille lapsille ja järjestää erilaisia kampanjoita tietoisuuden lisäämiseksi.

Mitä heidän työhönsä kuuluu?

Land of Hope työn ytimessä ovat koulutus, lasten oikeudet, uskottavuus ja riippumattomuus. Nämä arvot ohjaavat hyväntekeväisyysjärjestön tehtävän toteuttamista, mukaan lukien sen puolustustyö puhuttaessa vainottujen lasten puolesta paikallisille ja kansallisille viranomaisille. Auttamalla lapsia yhdessä Nigerian köyhimmistä yhteisöistä, Land of Hope levittää tietoisuutta ja parantaa empiirisesti lasten elämänlaatua kaikkialla Nigeriassa.

Mikä on Nordic Oilin rooli?

Me Nordic Oililla olemme aina olleet sitoutuneita antamaan takaisin ihmisille ja luonnolle. Kun saimme tietää Anjan suuresta ja tärkeästä työstä, meidän oli pakko tukea tätä hanketta, ei vain henkilökohtaisen yhteytemme hyväntekeväisyyteen, vaan myös sen vuoksi, mitä se edustaa: tarjota todellista apua niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Haluamme suojella lapsia ympäri maailmaa väkivallalta ja tarjota heille turvallisen paikan kasvaa, oppia ja ennen kaikkea olla lapsia.

Lue lisää Land of Hopen mahtavasta työstä täältä: https://landofhope.global/en/our-work/

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.