Nordic Oil x Growing Trees

Nordic Oil x Growing Trees

22. huhtikuuta on kansainvälinen Maan päivä.

Me Nordic Oil -yrityksessä yritämme tehdä osamme ympäristön hyväksi. Viime syksynä teimme yhteistyötä ReSea-projektin kanssa auttaaksemme keräämään muovia maailman valtameristä, ja onnistuimme poistamaan yli 3000 kg jätettä. Mutta tämä ei ollut meille kertaluontoinen ponnistus. Nordic Oililla olemme ylpeitä pyrkimyksestämme olla kestävä organisaatio ja haluamme jatkaa työtämme ympäristöaloitteiden tukemiseksi.

Maan päivänä 2021 teemme yhteistyötä tanskalaisen Growing Trees -organisaation kanssa istuttamalla yhden puun jokaista 19. – 25. huhtikuuta tehtyä tilausta vastaan.

Kansainvälistä Maan päivää vietetään vuosittain yli 150 maassa ympäri maailmaa. Sitä vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1970, kun Denis Hayes, tuolloin 25-vuotias opiskelija Harvard Kennedy Schoolissa, nykyisin tunnettu ympäristölainsäädännön ja aurinkoenergian lakimies, aloitti ja koordinoi ensimmäisen Maan päivän. Siitä lähtien verkosto Maan päivän ympärillä on laajentunut kaikkialle maailmaan.

Ja ympäristöaloitteiden tukijana Nordic Oil haluaa antaa takaisin myös luonnolle – koska emme pystyisi auttamaan sinua ilman planeettamme apua.

Miksi teemme tämän?

Puut ovat välttämättömiä hengittämämme ilman laadun ylläpitämiseksi, mutta nykyisin ne ovat uhattuna. Maailmanlaajuisesti tuhotaan 900 miljoonaa puuta vuodessa. Tämä tuhoaa ekosysteemejä, kiihdyttää ilmaston lämpenemistä ja heikentää ilmanlaatua. Nyt on aika toimia.

Eikä se ole vain planeetta, jonka tarvitsee hengittää. Nykyään me kaikki kärsimme enemmän stressistä ja ahdistuksesta kuin koskaan ennen. Kun on etätyötä ja lasten kotikoulua, ja lisäksi pyrimme pitämään itsemme ja rakkaimpamme terveinä ja samalla yrittää löytää aikaa sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen, meidän kaikkien on varattava aikaa hengittämiselle ja rentoutumiselle.

Siksi 19.-25. huhtikuuta vietämme Nordic Oilissa Earth Weekin. Maan päivän kunniaksi 22. huhtikuuta käynnistämme Breathe Out-kampanjan, jonka tarkoituksena on auttaa sekä itseämme että maapalloa hengittämään.

Growing Trees

Tämän vuoden Maan päivänä olemme tehneet yhteistyötä tanskalaisen Growing Trees kanssa. Lars Heiselberg, Vang Jensenin ja Kim Nielsenin vuonna 2012 perustaman Growing Trees organisaation tavoitteena on istuttaa miljoona puuta juomaveden suojelemiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Siitä lähtien he ovat työskennelleet kovasti visionsa toteuttamiseksi perustamalla uusia metsiä Tanskaan yhteistyössä tanskalaisten kuntien, kirkkojen ja Tanskan luontoviraston kanssa. Kesällä 2019 he perustivat ensimmäisen pilottihankkeen Ghanaan eturintamassa kunnianhimoiselle Savannahin metsä- ja maisemanpalautusohjelmalle.

Lopuksi

Nyt planeettamme tarvitsee enemmän apua kuin koskaan. Tänä vuonna Maan päivänä olemme ylpeitä siitä, että voimme tehdä yhteistyötä Growing Trees organisaation kanssa ja tehdä osamme auttaaksemme planeettaa hengittämään. Ja se ei ole vain planeetta; jaamme koko viikon ajan hyvinvointia ja stressiä lievittäviä vinkkejä, joiden avulla voit myös ottaa aikaa itsellesi ja hengittää.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.