Tietoa CBD:stä

Kuinka puhdistat CBD öljypullosi

Jotkut ihmiset ovat kokeneet, että heidän CBD-öljypullonsa joskus vuotaa ja pipetti avautuu. Tämä voi johtaa öljyn vuotamiseen pidemmälle pullon kaulaan huolimatta siitä, että se on suljettu. Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, että pullot olisivat vialliset.

Vuoto voi tapahtua yksinkertaisesti siksi, että CBD-öljy (kuten kaikki muutkin öljyt) on erittäin liukasta. Jos öljy valuu korkkiin tai pipettiin, se estää pullon sulkeutumisen kunnolla. Onneksi ratkaisu on melko yksinkertainen ja vaatii vain pienen paperipyyhkeen tai lautasliinan. Toisin sanoen, näin voi tapahtua myös parhaille CBD-öljypulloille.

Voit nähdä seuraavasta videosta kuinka puhdistamme CBD-pullon:

Toinen temppu on kietoa pieni pala talouspaperia pullon kaulan ympärille ylimääräisen öljyn imemiseksi kuten kuvassa:

Toinen tapa välttää ongelma:

Tervetulo-tarjous

Tarjoamme uusille asiakkaille seuraavan 12%:nalennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi.
* voimassa kaikkiin Nordic Oil tuotteisiin

drops
Icons/UI/fast-delivery Nopea toimitus
Icons/UI/plant Luonnon luoma
Icons/UI/security Turvallinen maksu

Se, kuinka usein pullo on puhdistettava, riippuu siitä, kuinka paljon öljyä tippuu pullon kaulaan. Oman kokemuksemme mukaan suurimmat “virheet” öljyn virtaamiseen kierteeseen ovat seuraavat:

  • Pullon avaaminen liian nopeasti ravistamisen jälkeen. Odota muutama minuutti, kunnes öljy putoaa takaisin pulloon, ennen kuin avaat sen.
  • Pipetissä olevat öljyjäämät voivat aiheuttaa kannen avautumisen. Siksi muista ottaa vain muutama tippa pipetillä öljyä käytettäessä sen sijaan, että täytät pipetin kokonaan. Muista myös tyhjentää pipetti uudelleen käytön jälkeen. Ole varovainen, ettet käännä pulloa avatessasi korkkia, että öljy jää pullon pohjalle.
  • Älä ravista öljyä liikaa. Voit ravistaa pulloa sivuttain eikä ylösalaisin

Onko sinulla ollut näitä ongelmia CBD-öljypullosi kanssa? Jos olet kokeillut tätä puhdistustapaa, haluamme lukea sen kommenteista!

Vastaa