+358 9 4245 0145 (09-15 / MA- PE)
erinomainen 5 tähteä
Toimitus 3-5 päivää
Flash Sale. Säästä 35% kaikista CBD:stä koodilla FLASH35.

Lisää Nordic Oilista

Laatu, rehellisyys ja innovaatio. Sitä on Nordic Oil.

Miksi

Uskomme luonnon, tieteen ja alan johtavan asiakaspalvelun yhdistämisen voimaan, jotta CBD saataisiin kaikkien saataville, jotka voivat hyötyä siitä.

Intohimon ajamana

Premium CBD, premium palvelu

Intohimomme on nostanut meidät yhdeksi innovatiivisimmista ja kokeneimmista CBD-tuotemerkeistä Euroopassa, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia CBD-tuotteita. Jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti ja testattu tarkasti, jotta voimme varmistaa tuotteidemme erinomaisen laadun alusta loppuun. Sitoutumisemme tuotteidemme laatuun ja eheyteen kalpenee vain asiakas-sitoutuneisuudemme rinnalla; uskomme, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden stressin lieventämiseen, hyvinvointiin ja parhaaseen CBD:hen.

Parhaan laadun CBD-tuotteet
Rehellisyys & Eheys

Tarkka testaus

Nordic Oililla asiakkaamme ovat aina etusijalla. Suoritamme tarkkoja laboratoriokokeita kaikille tuotteillemme varmistaaksemme, että täytämme korkeimmat standardit ja että CBD-asiantuntijoidemme tiimi käy säännöllisesti uusinta CBD-tekniikkaa, tiedettä ja uutisia koskevissa koulutuksissa.

Lue CBD:stä
Henkilökohtainen yhteys

Aito ja inhimillinen

Ihmiset ovat kaiken tekemisemme ydin. Arvostamme henkilökohtaista yhteyttä ja pidämme suhdettamme asiakkaidemme kanssa kiinteänä osana tuotevalikoimaamme ja erinomaista palvelua. Tiimimme koostuu CBD-asiantuntijoista ja asiakaspalvelun huippuosaajista. Olemme täällä sinua varten aina, kun tarvitset sitä.

Kuinka kaikki alkoi

Perustajat

Dannie Hansen
CEO & CO-FOUNDER

Dannie Hansen

Yhdessä veljensä Christianin kanssa Dannie perusti Nordic Oilin vuonna 2018. Tanskalainen pitkäaikainen CBD-käyttäjä näki CBD-markkinoilla markkinaraon, jolla tuoda ravintolisä ymmärretyksi ja kaikkien saataville, jotka voisivat hyötyä siitä. Pari vuotta myöhemmin, ja Dannie johtaa yritystä tällä hetkellä Münchenin pääkonttoristamme.

Christian Pallesen
CEO & CO-FOUNDER

Christian Pallesen

Christian perusti veljensä Dannie kanssa Nordic Oilin Tanskaan vuonna 2018. Muutamassa vuodessa veljekset rakensivat yrityksen nykyiseen sijaintiinsa ja palvelivat yli 300 000 asiakasta kolmella mantereella. Tällä hetkellä toimipaikassamme Alankomaissa toimiva Christian valvoo kaikkien tuotteidemme taustalla olevaa tiedettä ja tuotantoa.

NORDIC OIL & PALJON MUUTA

Iso kuva

Vain kahdessa vuodessa Nordic Oil on vyörynyt Euroopan hyvinvointimarkkinoille ja ottanut alan haltuunsa. Ja ainoa suunta on edelleen ylöspäin.

Nordic Health Group

29 Maat

Tuotteitamme myydään tällä hetkellä eri puolilla maailmaa, ja lisää tuotteita lisätään säännöllisesti.

100K+ Työntekjijät

Logistiikasta lakipykäliin ja luovuudesta asiakaspalveluun, kansainvälinen tiimimme on intohimoista jokaisella Nordicin osa-alueella.

300K+ Tyytyväiset asiakkaat

Tärkein arvomme. Olemme ylpeitä voidessamme tukea uskollista asiakaskuntaamme. Liity mukaan!

3 Toimistot ympäri maailmaa

Nordic Oilin pääkonttori on Münchenissä, ja sillä on tällä hetkellä myös toimistot Yhdysvalloissa ja Alankomaissa.

100% Intohimo

Rakastamme CBD:tä ja asiakkaitamme. Kaikkea tekemäämme ohjaa intohimomme CBD:tä kohtaan ja sen mahdolliset edut kaikille, kaikkialla.

TAPAA NORDIC

Brändimme

ESILLÄ

Mainittu...