Kori
Välisumma
0,00 

Eläimille

CBD Öljy (4% / 400mg) Koirille

10ml pullo 4% CBD:tä (400mg) Sisältää n. 250 tippaa (n. 1,6mg CBD:tä per tippa) Suunnitel…

Lisää koriin 39,95 

CBD-öljy eläimille

Eläimille tarkoitettu CBD-öljy eroaa olennaisesti pitoisuudestaan ​​ihmisille käytettävistä tuotteista. Ihmistuotteiden pitoisuus on tyypillisesti 5-15%, joskus 20%. Eläintuotteiden valikoima on 3-10%. Enimmäkseen 4-5 kilogrammansa kanssa kissat ovat vain 1/15 ihmisen massasta - annosksen on sen vuoksi sen on oltava vastaavasti pienempi. CBD-öljyn käytöllä luonnollisena tuotteena ei kuitenkaan ole tuskin rajoituksia levitykseen eläimille.

CBD-öljy koirille

Toisin kuin ihmisillä, koirilla on tilanteita, joissa CBD-öljyn käyttöä tulisi välttää. Tämä vaikuttaa erityisesti narttuihin raskauden aikana. On havaittu, että CBD-öljyn antaminen voi häiritä istukan toimintaa. Siksi tätä ravintolisää ei tule antaa ennen kuin pennut ovat syntyneet. Seuraavaa kaavaa suositellaan oikealle annokselle: 2 tippaa 4% liuosta kahdesti päivässä.

CBD-öljy hevosille

Tuskin kukaan toinen eläimenomistaja ei sijoita yhtä paljon aikaa, voimaa, rahaa ja vapaa-aikaa eläinystävänsä hoitoon kuin hevosen omistajat. Koiran lisäksi hevonen on ihmisiin keskittynein eläin, ja se näyttää kirjaimellisesti kasvavan hengessä omistajansa kanssa. Siksi on ymmärrettävää, että ihmiset kehittävät uskomattoman herkkyyden siihen, mitä heidän uskollisilta ja kallisarvoisilta ystäviltä puuttuu. Vahvuudestaan ​​ja koostaan ​​huolimatta hevoset ovat edelleen herkkiä. Ne panikoivat helposti, ja niille on muuten ominaista korkea hermostuneisuus ja epätasapaino. Hevosilla, kuten kaikilla muillakin eläimillä, on kuitenkin endokannabinoidijärjestelmä. Siksi se on herkkä CBD-öljyn saannille.

CBD-öljy kissoille

Uusi kissa on aina pieni yllätyspaketti. Eläiminä, joilla on selkeä luonne, et koskaan tiedä tarkalleen mitä toit taloon. On kissoja, jotka piiloutuvat kaappiin koko päiväksi, toiset tuhoavat kodin raivokkaasti, toiset voivat siirtyä pehmoisilta tiikereiltä raapimisharjoihin salamannopeudella. Suosittelemme työskentelemään pieniannoksisen CBD-öljyn kanssa, etenkin pienille ja erittäin kevyille kissoille. (4% vaikuttavan aineen pitoisuus). Tässä suosittelemme 2 tippaa 2 kertaa päivässä.